Yer kalırsa bı roll açarız 250 ye be.Roll başı burdaydim ama sonra takip edemedim. Mesaiden gelmiştim. Daim olsun dost kesene bereket. @Mülayim6060
Yer kalırsa bı roll açarız 250 ye be.Roll başı burdaydim ama sonra takip edemedim. Mesaiden gelmiştim. Daim olsun dost kesene bereket. @Mülayim6060
Ne tesadüftür ki benim de sitenin birinde 53 tl kusurat kalmıştı..Bu kasa 53 tl ile geldi bugun cebimde kuruş yoktu darısı size. Olmaz demeyin oluyor
@Marley15 dostumuz iyidir müsaitse@tekalali6767 yada @Marley15 yapsın listeyi onlarda tekipteydi takip edenleri biliyorlar
Listeye gerek yok sen.sinan .birde kenty var benle 4 kisi@tekalali6767 yada @Marley15 yapsın listeyi onlarda tekipteydi takip edenleri biliyorlar
15-20 dakika işim vardı yolda bile takip ettim@Marley15 dostumuz iyidir müsaitse
birisi adama bildirecek ki ona göre ödül atılacak. Gerek Yok olur muListeye gerek yok sen.sinan .birde kenty var benle 4 kisi
Hipokrati sil boşluk varsa @BySwigger i ekle
Tebrikler dost güzel günlerde kullan yine yargı dagitiyirsunBu kasa 53 tl ile geldi bugun cebimde kuruş yoktu darısı size. Olmaz demeyin oluyor
TmmHipokrati sil boşluk varsa swingeri ekle
Bu kişiler ve @tekalali6767 Marley e dm atin papara veya ibanHipokrati sil boşluk varsa @BySwigger i ekle
Hipokrat 250 de buradan alsa 1.250 Allah bin bereket versinHipokrati sil boşluk varsa @BySwigger i ekle
Bu arkadaşlar ve @tekalali6767 Marley e dm
Tamamdır dost kesene bereketBu arkadaşlar ve @tekalali6767 Marley e dm
Hangisi tekali mi marley miBu arkadaşlar ve @tekalali6767 Marley e dm
Teşekkürler dost daim olsunBu arkadaşlar ve @tekalali6767 Marley e dm
Ikisine de yazdim kim atarsa artik hhgHangisi tekali mi marley mi![]()
Marley e demiş dostlarIkisine de yazdim kim atarsa artik hhg