Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 2000 Hedef 20K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,750
4,681
113
Geçmiş olsun

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,520
7,808
113
Cleveland MK takımı son topta 3 lük yemeseniz olmazdı dimi lanet takım

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,520
7,808
113
La union basketbol seninde MK 17-10 önde 2 kusur var son saniyelerde 19-17 oluyor 2 atış kazanıp 2 de 1 atıp 3 lük yiyor 20-20 bitiyor hayy ben sizi

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,586
9,905
113
Beyler beni bilen bilir nerede ezen takım var onları kovalarım aklı parası olan değerlendirmeye çalışan şu an El Salvador basketbol var san Salvador veya cojute ikisinin maçı var ayrı ayrı ikiside kafa takım ligi domine ediyorlar iki maçtan da ilk iki çeyrek güzel vurdum ilk yarılar bitti 3. Ve 4. Çeyrek muhakkak ev sahiplerine bakın zaten farkları şu an görseniz anlarsınız

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Beyler beni bilen bilir nerede ezen takım var onları kovalarım aklı parası olan değerlendirmeye çalışan şu an El Salvador basketbol var san Salvador veya cojute ikisinin maçı var ayrı ayrı ikiside kafa takım ligi domine ediyorlar iki maçtan da ilk iki çeyrek güzel vurdum ilk yarılar bitti 3. Ve 4. Çeyrek muhakkak ev sahiplerine bakın zaten farkları şu an görseniz anlarsınız
Çok güzel ezdi 3. Per kardeşim sağol

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Son maçlarına bak normalde olmayacak bir şey şimdi gidip 4.per 25 atar bu çok dengesiz oldu maalesef 3.per benide yanılttı maç totalini bekliyorum :/ Banada patladı 3.per
Aynısı barem geçmiş olsun

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,586
9,905
113
Aynısı barem geçmiş olsun
Genel almıştım maç başı o çok iyi gelecekte onda da NBA patlattı neyse bu lig ikincisiyle maç ondan mı saldılar çözemedim ayın 15 i ve 29 u lig sonuncusu iki takımla oynayacaklar onları kovalamak lazım sağlık olsun kötü oldu harbiden bir daha söylememek lazım totemi gitti millette kaybetti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...