- 2,337
- 1,678
- 113
20
Çok güzel ezdi 3. Per kardeşim sağolBeyler beni bilen bilir nerede ezen takım var onları kovalarım aklı parası olan değerlendirmeye çalışan şu an El Salvador basketbol var san Salvador veya cojute ikisinin maçı var ayrı ayrı ikiside kafa takım ligi domine ediyorlar iki maçtan da ilk iki çeyrek güzel vurdum ilk yarılar bitti 3. Ve 4. Çeyrek muhakkak ev sahiplerine bakın zaten farkları şu an görseniz anlarsınız
Son maçlarına bak normalde olmayacak bir şey şimdi gidip 4.per 25 atar bu çok dengesiz oldu maalesef 3.per benide yanılttı maç totalini bekliyorum :/ Banada patladı 3.perÇok güzel ezdi 3. Per kardeşim sağol
Aynısı barem geçmiş olsunSon maçlarına bak normalde olmayacak bir şey şimdi gidip 4.per 25 atar bu çok dengesiz oldu maalesef 3.per benide yanılttı maç totalini bekliyorum :/ Banada patladı 3.per
Genel almıştım maç başı o çok iyi gelecekte onda da NBA patlattı neyse bu lig ikincisiyle maç ondan mı saldılar çözemedim ayın 15 i ve 29 u lig sonuncusu iki takımla oynayacaklar onları kovalamak lazım sağlık olsun kötü oldu harbiden bir daha söylememek lazım totemi gitti millette kaybettiAynısı barem geçmiş olsun