H.geldin dostYatırım hesaba geçmedi bı turlu
İnternet kopmuş gibi kalmış resmenKaldı böyle hesaba geçmedi yatırım
tamam bende zaten 2 hesap var seninki nide kullanırız hocamKara bu haftada sen kullan jojobeti...kime verdimse başarılı olamıyor...ilk 250 ye goremiyorlar..sen bu hafta iyiydin..
siteye bak hocam bazen geçiyorKaldı böyle hesaba geçmedi yatırım
Geçmedi canlı ile görüşüyorum 4 k hiç olmaz umarımsiteye bak hocam bazen geçiyor
İki hesap az degilmi,,Şevket senin daha çok kazanman lazımdı..her yerinden kağıt çıkar masaalah,,repligini hatırla dddtamam bende zaten 2 hesap var seninki nide kullanırız hocam
Sistemsel sorundur,,Geçmedi canlı ile görüşüyorum 4 k hiç olmaz umarım
arkadaşın hesabını da alıyorum hocam bakalım şansımız varsa yürürüzİki hesap az degilmi,,Şevket senin daha çok kazanman lazımdı..her yerinden kağıt çıkar masaalah,,repligini hatırla ddd
İki üç hesap olunca hunharca kullanılıyor,,nasıl olsa diğer hesap var diye belkide verdiklerim buyuzden anında eleniyor,,kısmet olursa benim hesabı en son kullan ddsdarkadaşın hesabını da alıyorum hocam bakalım şansımız varsa yürürüz
tamam bakarız hele ogün gelsindeİki üç hesap olunca hunharca kullanılıyor,,nasıl olsa diğer hesap var diye belkide verdiklerim buyuzden anında eleniyor,,kısmet olursa benim hesabı en son kullan ddsd
Bekleriz kral sorun yok para kaybolmasin daDestekten cevap bekliyorum. İlk kez böyle birşey oldu
Eklerler birazdanDestekten cevap bekliyorum. İlk kez böyle birşey oldu
bekliyoruz reisDestekten cevap bekliyorum. İlk kez böyle birşey oldu
Olmaz benceGeçmedi canlı ile görüşüyorum 4 k hiç olmaz umarım