- 11,569
- 16,292
- 113
Sen geçen gun rolun başarısız olsun filan diyen arkadaş değil misin. Mamoste konusunda?beni seç beni seç![]()
Sen geçen gun rolun başarısız olsun filan diyen arkadaş değil misin. Mamoste konusunda?beni seç beni seç![]()
Hee oSen geçen gun rolun başarısız olsun filan diyen arkadaş değil misin. Mamoste konusunda?
Oyyyy,,kavgada söylenmez bee,,Sen geçen gun rolun başarısız olsun filan diyen arkadaş değil misin. Mamoste konusunda?
Onu nasıl yakaladın dostSen geçen gun rolun başarısız olsun filan diyen arkadaş değil misin. Mamoste konusunda?
He heeeeee,,Aynenn,,,,
7 kisiymisiz..
@Mülayim6060 reisim cikardim@Mülayim6060 reisim çıkardım
sinansrml63
cenk55
atakan1998
vado90
Tepee00
Masic
aSiruh06
zeisy
sanmames
Bak yine balkonu unutmuşsunuz@Mülayim6060 reisim çıkardım
sinansrml63
cenk55
atakan1998
vado90
Tepee00
Masic
aSiruh06
zeisy
sanmames
Dayi sende hep won olunca gekiyinBak yine balkonu unutmuşsunuz
Baştan sona takip edenler dedik sen bir daha liste çıkarma bence@Mülayim6060 reisim cikardim
aynen o benim , mamoste 3 saat takip ettik , bize vermedim sana verdi , konuda mesajın bile yok , şimdi bende aynı şekilde 1 mesaj bile yokken ödül talep ediyorum , hatta dm'den 15dk önce yazdım bakabilirsinSen geçen gun rolun başarısız olsun filan diyen arkadaş değil misin. Mamoste konusunda?
Benim liste doğru aga tek tek baktımBaştan sona takip edenler dedik sen bir daha liste çıkarma bence
Heb burdayım totemi bozmak istemiyorum dostDayi sende hep won olunca gekiyin
@Mülayim6060 buyur başkanın
Haksızlık olmasın diye seçtim reisim bakarak sen secersinBaştan sona takip edenler dedik sen bir daha liste çıkarma bence