- 19,279
- 8,128
- 113
21 bit
Ne demiş Bill Gates; üst oynayacak kadar zengin değilim puauhahauwNasıl kuruttum ama aldığım dan beri sayı atmıyor ev 4 dk boş geçti 😄
Bombacı elinde saaiti gören eyvallah cekiyoNasıl kuruttum ama aldığım dan beri sayı atmıyor ev 4 dk boş geçti 😄
Kaç kere izledim Bunlarda hiç savunma yok NBA al stardan daha rahat oynuyorlarNasıl kuruttum ama aldığım dan beri sayı atmıyor ev 4 dk boş geçti 😄
Yaaa 😂😂a nin yanında s var klavye tamamjyle Hakanım koptum 😂Klavye hatası 😄😄
Farkındayım 😄😄😄Yaaa 😂😂a nin yanında s var klavye tamamjyle Hakanım koptum 😂
Canlı izlemedim ama merak ettim dostum şimdiBu arada bu ligi bilen bilir, canlı izleyen var mı bilmiyorum ama kesinlikte topta mıknatıs var. Heriflerin saçma sapan şutları bir anda potaya giriyor. Tersine bazen de giricek toplar çıkıyor. Zaten sayı atacakları zaman benche bakıyorlar. Yürüyerek basket oynuyorlar 😂 çok saçma bir lig ama genelde bir takım 120 atamıyor.
Yok yok hiç sıkıntı yok, benim bildiğim bu ligte bir takım kolay kolay 120 atmıyor genelde 200-210 sayı arasında bitiyor maçlarBi periyot 35 atabilir ama bunlar
Dost 1xbette. İzle az biraz anlarsın dediğimi harbi komedi 😂Canlı izlemedim ama merak ettim dostum şimdi
Tokmakçi bol sanslarin olsun kralNe demiş Bill Gates; üst oynayacak kadar zengin değilim puauhahauw
Yaparızzzzzzz,,,118 i unutun. 112.5 alt yapmamız lazım
Gelir inşallah,,Gelirse rol biter