Aynen,,Durun arkadaslar adamda az dinlenmis olur
Aynen,,Durun arkadaslar adamda az dinlenmis olur
Baya uzun sürüyormuş böyle siteleri o yüzden tercih etmiyorum ödemeleri geç gönderiyorAynen,,
Evet öyle,ama yüksek ödemelerde sorun olmuyor işte,,Yani düşünmüyorsun param gelirmi kalırmı diye bro,,Baya uzun sürüyormuş böyle siteleri o yüzden tercih etmiyorum ödemeleri geç gönderiyor
Karada dost listeGeldim evet çekim de geldi şimdi halledelim dağıtımı liste nerde
senin roll noldu kestirdin attınGüzel günlerde kullan dost
Hoşgeldin kral,,,dinlendin mi birazzz,,Geldim evet çekim de geldi şimdi halledelim dağıtımı liste nerde
derbi baslamadan alalım yerimiziGeldim evet çekim de geldi şimdi halledelim dağıtımı liste nerde
liste burda @Mülayim6060@Mülayim6060 Liste bu ilk adımdan başlayarak bütün sayfaları kontrol ettim.
KaRaa
cenk55
Kemal34
SüperMario
Gfbridvan1907
omer0978
halil889*
Sanmames
zeisy
Aplus
Maşallah liste kabarıkmiş yine kişi başı 200 . Rıdvan buradami ona atalim o dagitsinliste burda @Mülayim6060
Buradayım dost yolla bana hallederim benMaşallah liste kabarıkmiş yine kişi başı 200 . Rıdvan buradami ona atalim o dagitsin
Maça takılmış olabilir...@Gfbridvan1907 burda mısın hocam
Kesene bereket kral,,Ama yeni rolu nu 5k düz yapma,,küsuratlı rakamlarla yürüdün hepp,,sana iyi geliyor,,Yani mesela 4800,,5200 falan gibi yani,,,Maşallah liste kabarıkmiş yine kişi başı 200 . Rıdvan buradami ona atalim o dagitsin
Sahaya inde havlu atmayalım erkendenBuradayım dost yolla bana hallederim ben
Yazalım mı rıdo sana ibanlarıBuradayım dost yolla bana hallederim ben
Yeneceğiz inşallah abimSahaya inde havlu atmayalım erkenden