Sen bilirsin kral,,hayırlı sı diyelim,,Rollingi başarısız olsa ara verecem zaten. Şu an gittiği yere kadar
Sen bilirsin kral,,hayırlı sı diyelim,,Rollingi başarısız olsa ara verecem zaten. Şu an gittiği yere kadar
Bazen ne oynasan geliyor bir basiretin bağlandımı da ne oynasan gelmiyor değişik bir illet.Rüzgarı aldın arkana dost hedef 30 olsun bu sefer
Aynen,,Çekim gelene kadar biraz gözlerimi dinlendireyim
biraz dinlen hocamÇekim gelene kadar biraz gözlerimi dinlendireyim
Düz bakşye ile başlama kral,,Yani 3200,,3600,,4800,5200 gibi olsun,,düz 5k olmasın,,küsuratlı bakiyeler sana yarıyor,,Çekim gelsin dağıtımdan sonra beşinci rolling de gelecek bu kez 5 k ile başlarız
doğruDüz bakşye ile başlama kral,,Yani 3200,,3600,,4800,5200 gibi olsun,,düz 5k olmasın,,küsuratlı bakiyeler sana yarıyor,,
Listeyi de dağıtımı da @KaRaa yapar benceDağıtıma da bir kişi talip olsun isterseniz listenin içinden
@Mülayim6060 hocam liste burda ve istersen dağıtımı da iban yoluyla halledebilirim.@Mülayim6060 Liste bu ilk adımdan başlayarak bütün sayfaları kontrol ettim.
KaRaa
cenk55
Kemal34
SüperMario
Gfbridvan1907
omer0978
halil889*
Sanmames
zeisy
Aplus
Roll bakiyeleri heep öyleydi son 3200 dü,,o açıdan dedim,,
Uygundur.Listeyi de dağıtımı da @KaRaa yapar bence
Süper@Mülayim6060 Liste bu ilk adımdan başlayarak bütün sayfaları kontrol ettim.
KaRaa
cenk55
Kemal34
SüperMario
Gfbridvan1907
omer0978
halil889*
Sanmames
zeisy
Aplus
Yakışır,,Uygundur.
Buralar ne olmuş böyle ya, tebrik ederim kardeşim @Mülayim6060Çekim gelene kadar biraz gözlerimi dinlendireyim
Darısı sana yakışır salihim..Buralar ne olmuş böyle ya, tebrik ederim kardeşim @Mülayim6060
İnşallah abi, kasa bulursak deneriz bizde beraberDarısı sana yakışır salihim..