- 459
- 151
- 43
Tebrikler dostKasa 31 bin oldu 4 üncü rol de başarılı 😅
14 de 14 alt bahsi üst üste 👏👏
Tebrikler dostKasa 31 bin oldu 4 üncü rol de başarılı 😅
Süpppeeerrr bir seri yakaladı,,valla helal olsun,Tebrikler müthiş başarı
Bence yeterli dost artıkKasa 31 bin oldu 4 üncü rol de başarılı 😅
Ben olabilirim hocamÇekim verdim şimdi 4 üncü rolü takip edenler kimler. Kim çıkarabilir
PCdeyim isttersen yapabilirim sayfa sayfa alıp.Çekim verdim şimdi 4 üncü rolü takip edenler kimler. Kim çıkarabilir
Kazancın daim olsun reisKasa 31 bin oldu 4 üncü rol de başarılı 😅
Dost çıkarırım istersenÇekim verdim şimdi 4 üncü rolü takip edenler kimler. Kim çıkarabilir
Kral daha zorlama istersen,sen bilirsin tabi ki,,Çekim verdim şimdi 4 üncü rolü takip edenler kimler. Kim çıkarabilir
Üç adım da buradaydık reisimÇekim verdim şimdi 4 üncü rolü takip edenler kimler. Kim çıkarabilir
Aynen yaa,,aldığını geri vermek körü,,saatlerdir uğraştığın emeğine yazıkBence yeterli dost artık
Uygundur.@KaRaa çıkarabilir liste
Dağıtımı ben hallederim dost1xbet papara çekimleri biraz geç geliyor 1.2 saati de bulabilir
Olsun dost listeyi @KaRaa yapsın1xbet papara çekimleri biraz geç geliyor 1.2 saati de bulabilir
@Mülayim6060 burdan başlıyor roll ..Günün 4 üncü rollingi başladi hadi bakalım bol şanslar sira 1xbet de
İlk adım
Sıkıntı yok dost liste belirlensin gerekli kişilere ulaşılır.1xbet papara çekimleri biraz geç geliyor 1.2 saati de bulabilir