- 11,837
- 17,118
- 113
20 verdim zatenBazen yapıyor bunu. Hepsini çektin mi . İstersen iptal et 20 bin talep ver bir saat sonra gerisini verirsin
20 verdim zatenBazen yapıyor bunu. Hepsini çektin mi . İstersen iptal et 20 bin talep ver bir saat sonra gerisini verirsin
İlla bekletecekler . En son papara çekimim 40 dk da gönderilmiş vbette20 verdim zaten
Beni hatırladın mı handikaptan şukuİlla bekletecekler . En son papara çekimim 40 dk da gönderilmiş vbette
Şuku mu. Hatırlamadım şuku vallaBeni hatırladın mı handikaptan şuku
xd şuku yazsam hatırlarsın belkiŞuku mu. Hatırlamadım şuku valla
Dostlar 4 kişi dm attı. 3 kişi kaldı. Atmayanlar atsın
Ver papara kanka yarım saate gelirVbet izin vermedi halen . Pep ile verdim de iptal Edip papara mı versem acaba bilemedim..pep ile 1 dk da geliyordu hep
Benim dm geldi miDostlar 4 kişi dm attı. 3 kişi kaldı. Atmayanlar atsın
Gönderdik beklemedeyiz kralDostlar 4 kişi dm attı. 3 kişi kaldı. Atmayanlar atsın
Papara ver pep neVbet izin vermedi halen . Pep ile verdim de iptal Edip papara mı versem acaba bilemedim..pep ile 1 dk da geliyordu hep
Geldi dostBenim dm geldi mi
Kanka yavaşlar şu sıraVbet izin vermedi halen . Pep ile verdim de iptal Edip papara mı versem acaba bilemedim..pep ile 1 dk da geliyordu hep
Pep çok kesinti yapıyordu sanırımVbet izin vermedi halen . Pep ile verdim de iptal Edip papara mı versem acaba bilemedim..pep ile 1 dk da geliyordu hep
Attım benDostlar 4 kişi dm attı. 3 kişi kaldı. Atmayanlar atsın
Mülayim ben 3 rollde imkansızı başarmışsınız size 2 katı bakiye gönderiyoruz derler de ondan bekletiyorlardır inşallah 😂Tamam herkes attı. Bir vbet kaldı