- 19,832
- 8,437
- 113
Dağıtımı sağlam bir üye yapsın mülayimSabahtan beri 11 de 11 yaptık kayıp bonusu ile başlayan macera sürüyor
Dağıtımı sağlam bir üye yapsın mülayimSabahtan beri 11 de 11 yaptık kayıp bonusu ile başlayan macera sürüyor
Başkan bak 3.adımı takip edenlerden yazacan bizi es geçmeSorry kanka silmişim yanlışlıkla
Daim olsunSabahtan beri 11 de 11 yaptık kayıp bonusu ile başlayan macera sürüyor
Tamam bu 6 kişiye 200 TL ödül gönderilecek
Onun 3. Adım dediği 3. RolBaşkan bak 3.adımı takip edenlerden yazacan bizi es geçme
Kesene bereket dostTamam bu 6 kişiye 200 TL ödül gönderilecek
Özelden ulasacaklarimda var o yüzden ödül miktarı düşük olacak zaten 3 üncü dağıtım bugun. Bu arkadaşlar marley e iban atsin
Adamsın dostum eyvallahTamam bu 6 kişiye 200 TL ödül gönderilecek
Özelden ulasacaklarimda var o yüzden ödül miktarı düşük olacak zaten 3 üncü dağıtım bugun. Bu arkadaşlar marley e iban atsin
7 kişiler kankaTamam bu 6 kişiye 200 TL ödül gönderilecek
Aynen oyleOnun 3. Adım dediği 3. Rol
En baştan beri takip edenler alacak dendi dost
Ben iznin olursa rol bakiyemle rol yapmak istiyorum. Üstüne sende bişey koyarsan el ele dağıtalım bugün senin adınaTamam bu 6 kişiye 200 TL ödül gönderilecek
Bu listede bende vardım eş gecmissin 3 rolde ama ben aldım diye bırakıyorum @Mülayim6060 dost
Bu liste bana papara atsın. Paparası olmayan iban atsın
Kendime yapıyorum kayıp oluyor zaten. En azından 400-500 e tamamlarsam benim 200 ü rol açayım senin adına kazanırsak 2-3 kişi daha nasiplensin @Mülayim6060Ben iznin olursa rol bakiyemle rol yapmak istiyorum. Üstüne sende bişey koyarsan el ele dağıtalım bugün senin adına
Kesene bereketTamam bu 6 kişiye 200 TL ödül gönderilecek
Kesene bereket reis kazancın daim olsunTamam bu 6 kişiye 200 TL ödül gönderilecek
Bazen yapıyor bunu. Hepsini çektin mi . İstersen iptal et 20 bin talep ver bir saat sonra gerisini verirsinO değil de 1 dk da gönderen vbet daha izin vermedi
10dk ya kalmaz gönderilir reisO değil de 1 dk da gönderen vbet daha izin vermedi