- 14,626
- 4,856
- 113
Bol bol şanslar dostİçimden bir his bunlar 20 yi geçemez diyor
Gelirse rol biter limit vardı kalan bakiyeye de ayni bahsi alacam birazdan
Bol bol şanslar dostİçimden bir his bunlar 20 yi geçemez diyor
Kalanı 2890 i da aynı maça gömdüm ya herro ya merro. Son adımİçimden bir his bunlar 20 yi geçemez diyor
Ev 22.5 alt di miKalanı 2890 i da aynı maça gömdüm ya herro ya merro. Son adım
Hadi bakalım şans peri bu seferde senle olsun 🙂Kalanı 2890 i da aynı maça gömdüm ya herro ya merro. Son adım
Yazdın gibi gelsin dostKalanı 2890 i da aynı maça gömdüm ya herro ya merro. Son adım
Bol şans reisKalanı 2890 i da aynı maça gömdüm ya herro ya merro. Son adım
Hadi bakalım son adimdada takipteyizKalanı 2890 i da aynı maça gömdüm ya herro ya merro. Son adım
Bol sansKalanı 2890 i da aynı maça gömdüm ya herro ya merro. Son adım
Gelir umarım mülayim apiKalanı 2890 i da aynı maça gömdüm ya herro ya merro. Son adım
AynenEv 22.5 alt di mi
Getrcez dost ilk 2 yi getirdik bunu da getiririzKasa ya 20 bin olacak yada sıfır 😅 gelmezse battik arkadaşlar💣💣
Gelcek insallahhhKasa ya 20 bin olacak yada sıfır 😅 gelmezse battik arkadaşlar💣💣
Yav bomba elimizde patlayacak ya da vbetin totosundaKasa ya 20 bin olacak yada sıfır 😅 gelmezse battik arkadaşlar💣💣
Ev çok 3 Luk deniyo kacirirsa şansım bayağı varKasa ya 20 bin olacak yada sıfır 😅 gelmezse battik arkadaşlar💣💣
Gelmeme şansı yok dostum kesin gelecek eminimKasa ya 20 bin olacak yada sıfır 😅 gelmezse battik arkadaşlar💣💣