- 37,613
- 25,013
- 113
Ya bi si gidin
Sağlık olsun iyi gecelerYine yattik neyse bugunluk bu kadar yeterli. Çıkmam.lazim cümleten iyi geceler ✋
Iyi aksamlar senin sansin sabah maclarinsa daha fazlaYine yattik neyse bugunluk bu kadar yeterli. Çıkmam.lazim cümleten iyi geceler ✋
Umarım kardo . O 1xbet buraya gelecekİlerleyen saatlerde görüşmek üzere. Gunu zararla kapatmadim güzel cekimler yaptim ama 1xbete 11 k kaptirdik burdan gece çekim yapmazsam içim rahat etmeyecek gece görüşürüz 😅
NBA varmış orada buluşalımİlerleyen saatlerde görüşmek üzere. Gunu zararla kapatmadim güzel cekimler yaptim ama 1xbete 11 k kaptirdik burdan gece çekim yapmazsam içim rahat etmeyecek gece görüşürüz 😅
Ben de uyurum şimdi sen de güzel bir çekim yaparsınİlerleyen saatlerde görüşmek üzere. Gunu zararla kapatmadim güzel cekimler yaptim ama 1xbete 11 k kaptirdik burdan gece çekim yapmazsam içim rahat etmeyecek gece görüşürüz 😅
İnşallah istediğin gibi olurİlerleyen saatlerde görüşmek üzere. Gunu zararla kapatmadim güzel cekimler yaptim ama 1xbete 11 k kaptirdik burdan gece çekim yapmazsam içim rahat etmeyecek gece görüşürüz 😅