- 11,568
- 16,292
- 113
Bugün var birşeyler bende şu an 15 de 15 oldu üst üste alt bahsi
Aynen oyle dost valaBugün var birşeyler bende şu an 15 de 15 oldu üst üste alt bahsi
Bol şans şimdiden dostumAsvelin 23 sayi atacağını düşünmüyorum ya 10 dk sonra başlayacak 2 İnci adım
Yazdığın gibi gelsinAsvelin 23 sayi atacağını düşünmüyorum ya 10 dk sonra başlayacak 2 İnci adım
Nasipselll,,kısmetse kral,,Bugün var birşeyler bende şu an 15 de 15 oldu üst üste alt bahsi
Bol şanslar dost kurusunAsvelin 23 sayi atacağını düşünmüyorum ya 10 dk sonra başlayacak 2 İnci adım
Geçmişte de olduydu böyle helalBugün var birşeyler bende şu an 15 de 15 oldu üst üste alt bahsi
Nazar değmesin 🧿Bugün var birşeyler bende şu an 15 de 15 oldu üst üste alt bahsi
bol şans bombacıAsvelin 23 sayi atacağını düşünmüyorum ya 10 dk sonra başlayacak 2 İnci adım
Bayswinger seninde ugurun geldiNazar değmesin 🧿
Sağol dost geldik umidimizi kaybetmedik son saniyeye kadar hep beraber getirttikBayswinger seninde ugurun geldi
Kuruturuz dostNeyse asveli de kurutalim diğeri gibi yormasin bizi😊
Aynen,,,Neyse asveli de kurutalim diğeri gibi yormasin bizi😊
Forumda çoğu zaman görüyorum konularını falan temiz adamsın rast gelsin işin gücünSağol dost geldik umidimizi kaybetmedik son saniyeye kadar hep beraber getirttik
Sağol dost cümlemizin. Kendi yağımızda kavruluyoruzForumda çoğu zaman görüyorum konularını falan temiz adamsın rast gelsin işin gücün