2027 de ne olacakMaaşlara kuş kadar zam geliyor kiralar her sene katlana katlana gidiyor faturalar da öyle
2027 tek çare
2027 de ne olacakMaaşlara kuş kadar zam geliyor kiralar her sene katlana katlana gidiyor faturalar da öyle
2027 tek çare
100 milyon muRahat 100 milyonu var oranın
Çok küçük 70 metre kare bi yer anca 100 eder100 milyon mu
100 milyona sabah ezanına kalmaz alırlar öyle yerleri sana bana büyük geliyor o paralar kıçı kırık influencerler 10 milyonluk saat takıyor mülayim
Ölçtün mü mülayim hadi yatır şu parayı da canımız sıkıldı kazanmak mühim değil maksat vakit gecsinÇok küçük 70 metre kare bi yer anca 100 eder
Battık enişte sponsor bulmazsak işimiz zor😀Ölçtün mü mülayim hadi yatır şu parayı da canımız sıkıldı kazanmak mühim değil maksat vakit gecsin
Çıkmaz kimseden mülayim herkes yamyam gibi bekliyor kupon at diye@sinansrml63 kadar olamadılar @Enişte 😀
Bilsem bir kahve ısmarlardım abiBende Marmarayın oradan geçtim a önce. Aynen hava serin sonbahar gelmiş İstanbul a
Aman aman istemez ben kendime sponsor olurum😉 kimseden kimseye hayır yokHadi be bari 300 verin @Mülayim6060 beye bakarsiniz 10k olur 10 kosi sevinir
Aynen insan oglu hayirsizdir nankordurAman aman istemez ben kendime sponsor olurum😉 kimseden kimseye hayır yok
Eyvallah dostumBilsem bir kahve ısmarlardım abi