- 16,122
- 17,918
- 113
İstanbulda olur200 milyonluk arsa mi olur
İstanbulda olur200 milyonluk arsa mi olur
Vay beOlur dost
Ama hiç vuramıon hep yatıon erhanım onu ne etcez : )))Bende ole yapıyorum artık kolay kolay kornere girmiyorum artık 1 gol her zmana daha iyidir dost
Selametle dostCümleten iyi geceler kendinize cici bakın yaramazlık olmasın wasile söyleyin direk dansına iyi hazırlansın hadi kalın sağlıcakla
Zaten orada bir arsa var özel mülk yazıyor tam sahil kenarında. O arsa sizinmi yoksabelki kız kulesinde mülayim oraya gidiyo kolacan ediyo bakalım bizim arsa duruyor mu
Len erhan len erhan : )))Burdan ekmek çıkmaz TikTok izleyip 2 posta atalım yapacak bir şey yok mülayim
Zevk alıyor belliLen erhan len erhan : )))
OnundurZaten orada bir arsa var özel mülk yazıyor tam sahil kenarında. O arsa sizinmi yoksa
özel işte mülayim özeli karıştırmak sana yakısmazZaten orada bir arsa var özel mülk yazıyor tam sahil kenarında. O arsa sizinmi yoksa
Iste benim de zorlandığım konu o aslında 1 golu bile bazen bana çok görüyorlar dostAma hiç vuramıon hep yatıon erhanım onu ne etcez : )))
Olsaydı burda olmazdıOnundur
70 yasına gelse de değişmez buZevk alıyor belli
Rahat 100 milyonu var oranınözel işte mülayim özeli karıştırmak sana yakısmaz
İyi geceler dost daha karpuz kesecektikCümleten iyi geceler kendinize cici bakın yaramazlık olmasın wasile söyleyin direk dansına iyi hazırlansın hadi kalın sağlıcakla
Bu işin bokunu çıktı dost da millet çaresizlikten artıkIste benim de zorlandığım konu o aslında 1 golu bile bazen bana çok görüyorlar dost
Hayat çok zor gerçektenBu işin bokunu çıktı dost da millet çaresizlikten artık
Milletin maaşı yetmiyor artık hayat zorlaştı
Maaşlara kuş kadar zam geliyor kiralar her sene katlana katlana gidiyor faturalar da öyleHayat çok zor gerçekten
Hayat zorlasti cozumde yok valla Allah yardımcımız olsun dostBu işin bokunu çıktı dost da millet çaresizlikten artık
Milletin maaşı yetmiyor artık hayat zorlaştı