- 1,011
- 205
- 63
Bugunpuk benden bukadar
Sağlık olsunKoy goethe rahvan gitsin yav yapacak bir şey yok
Canımız sıkıldı mülayim kimi koparıp roll yapcazSağlık olsun
Valla şimdi kız kulesine iniyorum mis gibi hava var bi çay içip kendime geleyim o zmn a kdr bize sponsor çıkar 😀Canımız sıkıldı mülayim kimi koparıp roll yapcaz
Valla ne yalan söyleyeyim bu ara en çok sponsor olmak istediğim adamsin şu forumda ama gel gör ki karanlık kuyudan yeni çıktım bendeValla şimdi kız kulesine iniyorum mis gibi hava var bi çay içip kendime geleyim o zmn a kdr bize sponsor çıkar 😀
Canımız sağolsun gaddar Kerim kardeşim be toparlariz eyvallahValla ne yalan söyleyeyim bu ara en çok sponsor olmak istediğim adamsin şu forumda ama gel gör ki karanlık kuyudan yeni çıktım bende
Öyle tabi herşeyin başı sağlık, gerisi hallolur inşallahCanımız sağolsun gaddar Kerim kardeşim be toparlariz eyvallah
Lose olmuş bi yemek yedik burasi da gitmiş la gecmis olsun dostCanımız sağolsun gaddar Kerim kardeşim be toparlariz eyvallah
Bırak bu işleri mülayim atmye gidiyon belli kiValla şimdi kız kulesine iniyorum mis gibi hava var bi çay içip kendime geleyim o zmn a kdr bize sponsor çıkar 😀
Yol üstünde atm vardir illaki 😀Bırak bu işleri mülayim atmye gidiyon belli ki
Daha yeni ordan geldim buz gibi hava vallaValla şimdi kız kulesine iniyorum mis gibi hava var bi çay içip kendime geleyim o zmn a kdr bize sponsor çıkar 😀
Marmaray a doğru yürü oralarda olacak abi 😅😅Yol üstünde atm vardir illaki 😀
Bende Marmarayın oradan geçtim a önce. Aynen hava serin sonbahar gelmiş İstanbul aMarmaray a doğru yürü oralarda olacak abi 😅😅
Konu kapandı la@vurucu999 tebrıkler tekrar
Bız gene tebrık edelım guzel koyduKonu kapandı la
Adminler taviz vermiyor artık puahaBız gene tebrık edelım guzel koydu
Vurucu kardeşimizin şans parası lazım bize@vurucu999 tebrıkler tekrar
İçimizdeki hain kesin wasil yaptıKonu kapandı la