- 11,610
- 16,426
- 113
Sana sigorta yaptıracam ben rolcu sigortası rsskYok kral sporda 20 tl yi 100 yapi sigara iciyoz rollerden kodlardan gelenle berbere gidiyoz fatura oduyoz dolmuşa biniuoz normal asgari ucreri gecmiyorki ev araba alak 😃
Sana sigorta yaptıracam ben rolcu sigortası rsskYok kral sporda 20 tl yi 100 yapi sigara iciyoz rollerden kodlardan gelenle berbere gidiyoz fatura oduyoz dolmuşa biniuoz normal asgari ucreri gecmiyorki ev araba alak 😃
barem ayni biraz boş gecerse ins gelir7 çok attilar
Ben 50k yı çekmiyorum adam 10k güzel para diyor 2 tl den 2000x almış seviniyor yani bizim kafalar farklı anlasayamıyız o yüzden Sinan kardeşim parayı kusumsemiyorum çoğu zaman parasısız biliyorum ama kafa yapısı farklı200k bulsam 1 yil kapatirim defteri 500 yapmakla ugrasmam tfgg
Büyük kazançlar elde etmemiş adam o duygulardan anlamaz enisteBen 50k yı çekmiyorum adam 10k güzel para diyor 2 tl den 2000x almış seviniyor yani bizim kafalar farklı anlasayamıyız o yüzden Sinan kardeşim parayı kusumsemiyorum çoğu zaman parasısız biliyorum ama kafa yapısı farklı
Iste aradigim patron 🙏😃Sana sigorta yaptıracam ben rolcu sigortası rssk
Bizi milyon keser enişte 1 milyon u vurup durmamiz lazimBen 50k yı çekmiyorum adam 10k güzel para diyor 2 tl den 2000x almış seviniyor yani bizim kafalar farklı anlasayamıyız o yüzden Sinan kardeşim parayı kusumsemiyorum çoğu zaman parasısız biliyorum ama kafa yapısı farklı
DogruBen 50k yı çekmiyorum adam 10k güzel para diyor 2 tl den 2000x almış seviniyor yani bizim kafalar farklı anlasayamıyız o yüzden Sinan kardeşim parayı kusumsemiyorum çoğu zaman parasısız biliyorum ama kafa yapısı farklı
Lanet ya spora vursam su paraları denk gelirdi illaki slotta rtp yükselttıklerı anı yakalayamıyoruzBüyük kazançlar elde etmemiş adam o duygulardan anlamaz eniste
Bol bol şanslar bunada6 İnci adim
Bir daha denenir diye düşündüm