- 7,074
- 5,597
- 113
Bol şanslar kuzenHedef uzun
Para lazim bol şanslar💣
Başarılı olursam dağıtım olmayabilir takip eden ona göre etsin beklentiye girmeden..
Son düzenleme:
Bol şanslar kuzenHedef uzun
Para lazim bol şanslar💣
Başarılı olursam dağıtım olmayabilir takip eden ona göre etsin beklentiye girmeden..
Beklentisiz biz sevdik seni 🥰Hedef uzun
Para lazim bol şanslar💣
İşte bu haldeyiz yokmu forumda dilenci borç alalım 😀- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
En son alıyordun osimhenden bu sahne o sahne değil miydi🤣İşte bu haldeyiz yokmu forumda dilenci borç alalım 😀
Osimen parayı vurdu herhalde terketti buralarıEn son alıyordun osimhenden bu sahne o sahne değil miydi🤣
Yeni forum yeni mülayimlere yelken açmıştırOsimen parayı vurdu herhalde terketti buraları
Bol bol şansHedef uzun
Para lazim bol şanslar💣
Bı ara eşref filan vardı onlara ne oldu bı parlayıp bı kayboldularYeni forum yeni mülayimlere yelken açmıştır
Eyvallah Marley 🤚Bol bol şans
Bol şanslar dostHedef uzun
Para lazim bol şanslar💣
Maaşı bekliyor oda dün 8k attı roll yapacaktı da site paraya çöktüBı ara eşref filan vardı onlara ne oldu bı parlayıp bı kayboldular
Son günlerde nasıl yattığımıza sen şahit oldum halen bu lafı diyon😀İlk kupon rahat geldi
Bende çok takip edemeyeceğim aşk acısı çekiyorum ne tadım var ne tuzum şansım yanında olsun dostHedef uzun
Para lazim bol şanslar💣
Hayır konuşalım mülayim ya hayır konuş ya sus demişlerSon günlerde nasıl yattığımıza sen şahit oldum halen bu lafı diyon😀
Bol şanslarin olsun Mülo @sinansrml63Hedef uzun
Para lazim bol şanslar💣
Sen evli değil miydin ne aşk acısıBende çok takip edemeyeceğim aşk acısı çekiyorum ne tadım var ne tuzum şansım yanında olsun dost
Yok değilim dost hatalara doyamadığim için elimizdeki evlenecek kizdan oluyoruz dünden beri gözüme ne uyku girdi ne bir şey yiyorum sadece sigara ne yapsam ne etsem affetmiyor çok doluyum bunlar konuşulacak yer değil intiharı bile düşünüyorum son zamanlarda çok kafamı kurcalıyor bu yaşımda çok biktimm 25 yaşındayım daha 50 yaşında gibi hissediyorum her şeyi üst üste geliyor bütün kötülükleri üst üste geliyor hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor neyse başınızı ağrıttım kusura bakmayın kirletmek istemezdim konuyu tekrardan bol şans cümleten iyi akşamlarSen evli değil miydin ne aşk acısı