- 29,476
- 21,524
- 113
Aynen tek uslu benım odul almayan pati verımmıNe oldu anlamadım ki sen hariç herkeze de ulaştim valla😀
Aynen tek uslu benım odul almayan pati verımmıNe oldu anlamadım ki sen hariç herkeze de ulaştim valla😀
Meseleyi ben mi uzattım şakamısın senYa anlamıyorum mesele sen değilsin ismin olup olamaması senin dediğin gibi hiç önemli değil konu olmasa bile birbirimize destek olan adamlarız ve seni gerçekten severim ve değer veririm burada tartışmayı arkadaş başlattı uzatmayalım dememe rağmen devam ettirdi gelip onu savunman nedendir ne gerek vardı böyle şeylere demekki sen bana artniyetle baktın hayırlı geceler üzüldüm çok.0
Ban yemeden rahatlamaz bunlarKavga etmen guzum
Uzatmayalım dememe rağmen yazdın ve hala üst perden konuşuyorsun bende kimse ile menfaat üstüne muhabbet eden biri değilim lütfen konu şurada kapansın işteyim valla gerginliğie gerek yok yeter.Meseleyi ben mi uzattım şakamısın sen
Ben Oğuzhan a ulaştınız mı sordum sadece
Sende atladın hemen otdan konuyu bulandırma diye
Sorma maksadımı bilmeden hemen hakaret eden sensin
Ulaşılmadıysa ben ulaşırım maksadım oydu
Sana bunu söyledim de
Sen özür dileyceğin yanlış anlamısım dıyecegın yerde daha üste cıkarsan benimde tersimi gorursun
Burda cogu kıısyle aram İyi ben menfaat ılıskısı kurmam benı tanısaydın zaten o tartışmaya bile girmezdin de bılmedıgıne veriyorum
Ama haksızsın kusura bakma özür dilerim desen zaten bende emin ol aynı sekılde gelırım sana
Ben takıp etmedımO değil de ne maçtı beeee
Ama sen haksızsınUzatmayalım dememe rağmen yazdın ve hala üst perden konuşuyorsun bende kimse ile menfaat üstüne muhabbet eden biri değilim lütfen konu şurada kapansın işteyim valla gerginliğie gerek yok yeter.
Hiç bu kadar rahat kazanmamıştın sanırım. Benim içinde Çok zevkli takiptiO değil de ne maçtı beeee
Metin ah Metin8 kere bırbırınıze ıyı geceler dedınız
Gıdın zıbarın dus alıp uyucam bendeMetin ah Metin
Sana da iyi geceler
Ekmek vardı o maçta @Mülayim6060O değil de ne maçtı beeee
Daha roll yapcaz ne uykusuGıdın zıbarın dus alıp uyucam bende
Lan ne adamsın herkesle bi vukuat bu ne yaUzatmayalım dememe rağmen yazdın ve hala üst perden konuşuyorsun bende kimse ile menfaat üstüne muhabbet eden biri değilim lütfen konu şurada kapansın işteyim valla gerginliğie gerek yok yeter.
Ben odul alamadım 5 li çeteye gıremedımDaha roll yapcaz ne uykusu
Gel la gel Oğuzhan acıyor sımdıBen odul alamadım 5 li çeteye gıremedım
Kucuk emrah olduk amkGel la gel Oğuzhan acıyor sımdı
Basarılı olursa ben atıcam sana