Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 1800 Hedef ---+💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,251
12,283
113
Kardeşim isteyen isteyene özelden ulaşır ne uzattiniz ama he @JayJayOkocha sevdigim bı kardeşim benim ismimi görmek istemiş listede gormedigi içinde roll ac dedi ben istemedim @fearjr1992 ama seni çözemedim düşman misin dost musun su dk dan sonra yani beni sevidigini düşündüğüm için söz konusu para değil gülüp geçmen lazmdi adasima üstüne kavga ediyorsun adamla ben zaten @Mülayim6060 yazsam özelden beni hayattabkirmaz yani sorun çözüldü konunuzamasn ama Cihan beni şaşırttın helal
Ya anlamıyorum mesele sen değilsin ismin olup olamaması senin dediğin gibi hiç önemli değil konu olmasa bile birbirimize destek olan adamlarız ve seni gerçekten severim ve değer veririm burada tartışmayı arkadaş başlattı uzatmayalım dememe rağmen devam ettirdi gelip onu savunman nedendir ne gerek vardı böyle şeylere demekki sen bana artniyetle baktın hayırlı geceler üzüldüm çok.0

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,033
8,299
113
Ya anlamıyorum mesele sen değilsin ismin olup olamaması senin dediğin gibi hiç önemli değil konu olmasa bile birbirimize destek olan adamlarız ve seni gerçekten severim ve değer veririm burada tartışmayı arkadaş başlattı uzatmayalım dememe rağmen devam ettirdi gelip onu savunman nedendir ne gerek vardı böyle şeylere demekki sen bana artniyetle baktın hayırlı geceler üzüldüm çok.0
Konu kapandı cümleten hayırlı geceler 🙏 ben ne seni savundum ne onu ikiniz içinde tek kelam kotu konusmadm 😉 ama sen inceyi yakala bence CIO 🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...