- 7,659
- 2,590
- 113
Kesene bereket abi9 bin kazandım 6 bini dağıttım dm den aon zamanlarda destek atanlara ulaştım daha da kimseye ulaşmıyorum bundan sonra ödül sayısını azaltıp 2 kişiye düzgün bir miktar atar uğraşmayız bu iş yoruyor
Kesene bereket abi9 bin kazandım 6 bini dağıttım dm den aon zamanlarda destek atanlara ulaştım daha da kimseye ulaşmıyorum bundan sonra ödül sayısını azaltıp 2 kişiye düzgün bir miktar atar uğraşmayız bu iş yoruyor
Adamsın9 bin kazandım 6 bini dağıttım dm den aon zamanlarda destek atanlara ulaştım daha da kimseye ulaşmıyorum bundan sonra ödül sayısını azaltıp 2 kişiye düzgün bir miktar atar uğraşmayız bu iş yoruyor
Him anladimBen kendimi yazmadım ki zaten sinanım
Mülayim yazınca bende yaptım
Karşılaştır bakam girer çıkarız dedi o yani
Benim listeyle işim yok kendim için sen hiç anlamamışsın mevzuyu
😄
Harbi o nerde bıraktı heralde buralarıMrlba suan aramızda yok bana cokmu odulverdi hayır hesaplasak ben ona daha çok odul vermişim ama adam harbiden çok cömertti mulayimde ole bir adam zaten hakkene hakkını verecen dost
@Mrlbra nerdesın atam kaldı kolunuHarbi o nerde bıraktı heralde buraları
1xbetSite önerin size zahmet nerde oynayacaz.
Gelen çarptı giden çarptı adamı normaldir girmiyor artikHarbi o nerde bıraktı heralde buraları
Seni unuttuk ama bu seferlik pas geçelim birdaha kine inşallahKesene bereket abi
Telwfonla konusuyordum uzadi gorusmeSen napıodun kayboldun
😄😄
Zaten böyle yap gerek yok birde başarırız insanlara roll parası gitmesin 300-500 lira 1000 lira atıyoruz kazanıp adam gidip 3-4 orana basıyor 5 dk sonra sağlık olsun yazıp konuyu kapattırıyor yada hiç roll açmıyor uzuyor gidiyor aşırı tilt oluyorum ⛏⛏⛏9 bin kazandım 6 bini dağıttım dm den aon zamanlarda destek atanlara ulaştım daha da kimseye ulaşmıyorum bundan sonra ödül sayısını azaltıp 2 kişiye düzgün bir miktar atar uğraşmayız bu iş yoruyor
Belli zaten senin yüzünden kaos olduTelwfonla konusuyordum uzadi gorusme
Kim çarptıGelen çarptı giden çarptı adamı normaldir girmiyor artik
Kral ne oynuyon slot mı spor mu bu arada basket kuponu geldimiSite önerin size zahmet nerde oynayacaz.
Kisi sayısı belli değil ama çok kişi diyelim dostKim çarptı