- 5,922
- 3,928
- 113
50k falan çektiğiniz oldu mu hiç sanmıyorum ödeyeceklerini tabi öncesinde 100k kaybetmediysenizBen de hic sikinti yasamadim valla. Ama extra bonus falan Eklemiyorlar cimriler
50k falan çektiğiniz oldu mu hiç sanmıyorum ödeyeceklerini tabi öncesinde 100k kaybetmediysenizBen de hic sikinti yasamadim valla. Ama extra bonus falan Eklemiyorlar cimriler
Ben olsam çoktan pıçaklanmıştım liste atıp şuanda ahahhshsj 🤣🤣🤣🤣@sinansrml63 hani liste hani bu nasıl özel kalemlik
50 k piyango kazanmiştim onu bile gönderdiler50k falan çektiğiniz oldu mu hiç sanmıyorum ödeyeceklerini tabi öncesinde 100k kaybetmediyseniz
Min cekimlerim 10K orada. Zaten 100k cikmam o sitede dost. 30falan cektim max. Sitelerin gozumde bi baremi var. O baremi gecmiyorum. Sikinti cikarirla belli cunku cok sikayet var50k falan çektiğiniz oldu mu hiç sanmıyorum ödeyeceklerini tabi öncesinde 100k kaybetmediyseniz
Polis değilde boombet den Burcu ya ben inanirimMülayim senin yaş 50 var heralde geç tepki veriyon yaşlandıysan söyle polis diye arayıp dolandıralım seni
Bol şans hakkı olan kazansınHakani çağır 😂😂😂
Daha yaşımız genç enişte 50 ye bi 15 yıl filan kaldı 😐Mülayim senin yaş 50 var heralde geç tepki veriyon yaşlandıysan söyle polis diye arayıp dolandıralım seni
sürekli saçmasapan kod veren sitelwrden uzak durmak lazım bayspin baywin betorspin bankobet starzbet ligobetMin cekimlerim 10K orada. Zaten 100k cikmam o sitede dost. 30falan cektim max. Sitelerin gozumde bi baremi var. O baremi gecmiyorum. Sikinti cikarirla belli cunku cok sikayet var
Ya hakk demek geldin haaBol şans hakkı olan kazansın
He ya geldim hiç çağırmiyorsunuz gelin diye 😂Ya hakk demek geldin haa
son görülme 11 dk adam yok ki@sinansrml63 liste nerde sinan ağaç olduk
Uyumuşturson görülme 11 dk adam yok ki
Biz muhabbet te ediyorduk dost roller artik sadece sayıdan ibaret olamaması lazim o yuzden seni rahatsiz etmedik kusurumuza bakma lutfenHe ya geldim hiç çağırmiyorsunuz gelin diye 😂
Ellerin dert görmesinBen buradayım ha çekim gelsin 2 kişiyi bana yönlendirin elimden bu kadarı gelir kusuruma bakmayın isimleri konu sahibi belirlesin atarım ben.