Tüh 5 dk yazmadıkSinan liste hazırlıyor puaha
Tüh 5 dk yazmadıkSinan liste hazırlıyor puaha
Keşke bende para olsaydı hemen ortakçı olurdum 😤Dağıtıma ortak ol ben yetişemem 😀
king@Mülayim6060 söylesin 2 kişiye de ben ulaşayım olmaz mı.
Bak işte adam görsünler @Mülayim6060@Mülayim6060 söylesin 2 kişiye de ben ulaşayım olmaz mı.
hahahhsshdbfBunca yıllık mülayime bak sinyale çıkmış
lütfen bir daha bankobette oynama@Mülayim6060 söylesin 2 kişiye de ben ulaşayım olmaz mı.
Olur dost güzel Olur kesene bereket@Mülayim6060 söylesin 2 kişiye de ben ulaşayım olmaz mı.
Ne kadar çok dağıtımcı dostumuz oldu maşallahOlur dost güzel Olur kesene bereket
Çok oynadım hiç sıkıntı yaşamadım ama bundan sonra oynamayacam sözlütfen bir daha bankobette oynama
Umudu yoktu zahar kazanamazsın diye listeyi bile unutmuş galiba puaha@sinansrml63 hani liste hani bu nasıl özel kalemlik
Cansın adaşım sorun yok mülayim de gerekeni yapar nasibimizde varsa 🙏@qguzh4nn0 adaşım ı listeye yaz sinan
😄😄😄
Sekmiyor demi puahaNe kadar çok dağıtımcı dostumuz oldu maşallah
Kendi adını basa mı yazsam ortaya mı sona mı ona karar veremedi@sinansrml63 hani liste hani bu nasıl özel kalemlik
Ben de hic sikinti yasamadim valla. Ama extra bonus falan Eklemiyorlar cimrilerÇok oynadım hiç sıkıntı yaşamadım ama bundan sonra oynamayacam söz
Mantıklı 😀💣@Mülayim6060 söylesin 2 kişiye de ben ulaşayım olmaz mı.
Oynama dost bankolara guvenme aman diyimÇok oynadım hiç sıkıntı yaşamadım ama bundan sonra oynamayacam söz