HabbahhaSlota gitmek için para arıyoruz dost oraya eğilmeden günü kapatmak olmaz puaba
HabbahhaSlota gitmek için para arıyoruz dost oraya eğilmeden günü kapatmak olmaz puaba
Bende öyle biliyordum oynadı diyeOynadi da dost prosedur biraz karisik diyelim.
Dagitim olacak mi peki pauahYanlış anlama @Mülayim6060 bende vurmuştum geldi şanssızlığı kırdık beraber.
Sağaaada tebrikler brocan geçen güzel olsunYanlış anlama @Mülayim6060 bende vurmuştum geldi şanssızlığı kırdık beraber.
insan ne yaşadığını bilir ya 🤣Bende öyle biliyordum oynadı diye
İnş oynar uzun vadede lazım dostumAynen agacim yetismedi bu turnuvaya. Halletmeye calistilwr da yetismedi. Diger turnuvada oynayacak
Dağotım ne zaman olacakDagitim olacak mi peki pauah
Banko da mı çok şikayet var şu ana kadar bir sorun yaşamadım ama seni dinliyim o zaman belki kahpelik yaparlarYanlış anlama da o siteden uzak dur dost
Çok şikayet var
Oynadi oynadi. Basketbol kurallari degisik ya. Ya larkin ya tarik olacakti kadroda larkin oldu.Bende öyle biliyordum oynadı diye
Tebrikler dost mülayime destek atta şimdi o dağıtırken bırakır cepte ne varsaYanlış anlama @Mülayim6060 bende vurmuştum geldi şanssızlığı kırdık beraber.
Kesinlikleİnş oynar uzun vadede lazım dostum
Aynen uzaklaş ordan yanar döner siteler onlarBanko da mı çok şikayet var şu ana kadar bir sorun yaşamadım ama seni dinliyim o zaman belki kahpelik yaparlar
ikisi arasında seçim yapmak zorunda kalınırsa tabiki larkin üstelik larkin ergin ataman sinerjisi bambaşka çocuğu gibi adamınOynadi oynadi. Basketbol kurallari degisik ya. Ya larkin ya tarik olacakti kadroda larkin oldu.
Evet dost sen bilirsin yinede bir arkadaş tavsiyesi olarak yazdım yanlış anlama sonuçta para seninBanko da mı çok şikayet var şu ana kadar bir sorun yaşamadım ama seni dinliyim o zaman belki kahpelik yaparlar
Sinan liste hazırlıyor puahaDağotım ne zaman olacak
Ganyan mühendisi geldiOynadi oynadi. Basketbol kurallari degisik ya. Ya larkin ya tarik olacakti kadroda larkin oldu.
Dağıtıma ortak ol ben yetişemem 😀Yanlış anlama @Mülayim6060 bende vurmuştum geldi şanssızlığı kırdık beraber.
Evet o pozisyonda adamimiz yok o yuzden larkin zorunluyduikisi arasında seçim yapmak zorunda kalınırsa tabiki larkin üstelik larkin ergin ataman sinerjisi bambaşka çocuğu gibi adamın
Hakani çağır 😂😂😂Dagitim olacak mi peki pauah