- 5,946
- 3,948
- 113
ben de ayırt etmiyorum diye para verdiğim adamlar bana düşman oldu vermediklerim ise seviyor 🤣Mulayim ister odul versin ister vermesin ama kisi ayırt etmiyor valla ama keşke arada etse puaha
ben de ayırt etmiyorum diye para verdiğim adamlar bana düşman oldu vermediklerim ise seviyor 🤣Mulayim ister odul versin ister vermesin ama kisi ayırt etmiyor valla ama keşke arada etse puaha
Sana kim kupayı alır gözüne çarptı şöyle izlediğindeDoğru ama ben Fransa nin türkieyeylen eşleşmeden once baska takımlan eslesip elenirler diye düşünüyorum eski Fransa kadrosu çok daha tehlikeliydi dost
Çeviriyodur😂😂😂Gözlerim hakani aradi nerde acep gözükmüyor
Sen bugün almadan rahat etmicen kesin alırsın sen bekle biraz daha puahaBen neden alamıyorum![]()
298 sayı olduSkyforms maçı 290 sayı oldu keşke alsaydın mülayim bittiydi rol
Hahahah siteden çekim yapıcamSen bugün almadan rahat etmicen kesin alırsın sen bekle biraz daha puaha
Supriz takim Polonya her takıma sorun çıkarabilirler Yunanistan çok konuşulmadı ama ante tarzi muazzam oyuncusu var bide çok tecrübeli takim ilk 4 adayım Türkiye Sırbistan Almanya Yunanistan bu 4 takımdan biri alır ins Türkiye alir çünkü cidden inanılmaz oynuyorlar hiç beklemiyordum bu performasiSana kim kupayı alır gözüne çarptı şöyle izlediğinde
Ben ne İtalya ne ispanya hiç beğenmedimSupriz takim Polonya her takıma sorun çıkarabilirler Yunanistan çok konuşulmadı ama ante tarzi muazzam oyuncusu var bide çok tecrübeli takim ilk 4 adayım Türkiye Sırbistan Almanya Yunanistan bu 4 takımdan biri alır ins Türkiye alir çünkü cidden inanılmaz oynuyorlar hiç beklemiyordum bu performasi
Dost ben aksami oduk attip gündüz adamin Konuya girip bolsans yazıyorum tepkime bile gelmiyor kac senedir forumda aktifim hala çözemedim bu durumu puababen de ayırt etmiyorum diye para verdiğim adamlar bana düşman oldu vermediklerim ise seviyor 🤣