- 22,089
- 13,120
- 113
78 çıksın inş amennn ⛏⛏🤣3 üncü periyot da 50 artırırsak iyi olur
78 çıksın inş amennn ⛏⛏🤣3 üncü periyot da 50 artırırsak iyi olur
Valla saha boş oynuyorlar gel gel yapmışlarsa büyük komplo genelde öyle oluyor ama bozulsun bu sefer bol şanslarAtıyorlar diye oynadık gel gel yapmış olabilirler 😀
Ben 30k kredi çekip ardından 2 saat sonra piq etmiştim vallaayın 31i gecesi maaş yattı para yok aw
Silenecek adam çok dost silgimiz yetmiyorKimi silersin isim ver hemen ben sinirlendim mi direk lafımı yazarım
Barem çok yüksek dost ilk yari genelde çok atan takımlar ikinci yari biraz daha skor düşebiliyor bakalim hayırlısı olsun3 üncü adım
Böyle düşünüyorum buyurun
Erhan şomağzını açmaBarem çok yüksek dost ilk yari genelde çok atan takımlar ikinci yari biraz daha skor düşebiliyor bakalim hayırlısı olsun
Doğru valla dost silgi eksik kalırSilenecek adam çok dost silgimiz yetmiyoraksi gibi yazarız diye fazladan kalem almışız
![]()
Hg fedomSilenecek adam çok dost silgimiz yetmiyoraksi gibi yazarız diye fazladan kalem almışız
![]()
Cok tecrube ettik dost ondan dedim ama 250 sayi çıkar artık buda benim totemim olsun pauahErhan şomağzını açma
😄😄😄
Bu maça alt da oynanmazdi başka seçenek yoktu mecburBarem çok yüksek dost ilk yari genelde çok atan takımlar ikinci yari biraz daha skor düşebiliyor bakalim hayırlısı olsun
İşte millet ilk yarı attı ikinci yarı atamaz diye alt oynucak patlıcakCok tecrube ettik dost ondan dedim ama 250 sayi çıkar artık buda benim totemim olsun pauah
Saygılar zengin dostHg fedom
Bol şanslar3 üncü adım
Böyle düşünüyorum buyurun
190 çıksınBu maça alt da oynanmazdi başka seçenek yoktu mecbur
Saygılar bizden fedomSaygılar zengin dost![]()
Onların Allah belasını vermiş paralı askerlerSkyforms Baskwt maçı var 280 den üst olursa o da deli gibi atıyor bu ligde
Evet dost çalışıyoruz mesai 3 e kadarSaygılar bizden fedom
Napıon iştemisin
Evet acayip şike dönüyor resmen tuzak maçları baremlerini iyi beklemek lazımOnların Allah belasını vermiş paralı askerler