- 48,341
- 15,736
- 113
Kuru
Kasamız bu kadar 🙂1 rolde 300 kazanç 2 role 200 basmış mulayim değişik şeyler deniyor bu rol bu kadar küçük rol değildir artık eminim
Alt değil mi
Zaman bol 🙂Biraz zamanını alır hepsi bu dostum
Bakmadim ki oylesime yazďimAlt değil mi
1 kupon 300 kazanç olmus 2 kupona 200 basmissin dost sen kasa katliya katliya giden adamsin 90 lirayı neden basmadin bugün onu çok merak ettim suan puahaKasamız bu kadar 🙂
Devam devam 😂Günaydın parayi buldun mu yoksa hala tost yiyecek parayimi arıyorsun dost
İade oldu maçın biri o yüzden miktar düştü1 kupon 300 kazanç olmus 2 kupona 200 basmissin dost sen kasa katliya katliya giden adamsin 90 lirayı neden basmadin bugün onu çok merak ettim suan puaha
Ulan 2 haftadır ilk vurduğumda Dm atacam sana dedin ben bile 2-3 kere para kazanıp sağa sola salça oldum sen bana kebap olamadın 😅🤣🤣Hafta içi 200tlye 27k yapmıştım sabahtan akşama olmayacak şey yok
Arads guzel oluyor kampta falan
Pardon o kısmı gormemisim ins gonlu geniş biri cikarda snaa güzel bi rol acman için destek olur dostİade oldu maçın biri o yüzden miktar düştü
DayanınArads guzel oluyor kampta falan
50 TL ile başlayıp 200 bin çektiğim de oldu şans tutarsa olurHafta içi 200tlye 27k yapmıştım sabahtan akşama olmayacak şey yok bir gün sonra sifirlasamda
Şu şansının 20/1 ini salsana bana kanka 2-3 saatliğine50 TL ile başlayıp 200 bin çektiğim de oldu şans tutarsa olur
Bol şans3
futsal
Bolsans3
futsal