- 14,400
- 6,189
- 113
Tenrıkler 2 ve 3 gelsin 4 gelmesın @Mülayim6060 😂
								Bendede gitti düzeldi şimdiKupon geldi forum gıttı bende
Yav o.cocuguyim değilim diyorum yine geliyo biri osun busun diyo aga harbi sovucem artık ama kimse ferdi anasına avradınaSenden ferdikadioğlu kokusu alıyorum. Hangi çarın devamısın açıkla bakalım
Ferdi Kadıoğlu random gülmez bob ama random borç aldığı doğrudurSenden ferdikadioğlu kokusu alıyorum. Hangi çarın devamısın açıkla bakalım
Naptı o ferdiSenden ferdikadioğlu kokusu alıyorum. Hangi çarın devamısın açıkla bakalım
Banlanan birinin devamısın. Kim olduğunu söyle o zaman.Yav o.cocuguyim değilim diyorum yine geliyo biri osun busun diyo aga harbi sovucem artık ama kimse ferdi anasına avradına
Aga ahleleleahlelas şarkı bu aw yaFerdi Kadıoğlu random gülmez bob ama random borç aldığı doğrudur
İstanbul'daki tüm dilencileri toplasan bir ferdi etmez öyle düşünNaptı o ferdi
Ferdi bilmez öyle şeyleri dost Ferdi olsa ben yakalardım onuAga ahleleleahlelas şarkı bu aw ya
Kral ben burda kimseye kendimi ispatlamak zorunda değilim üye olurken başkan kimlik istedi attım üye oldum bu bir ikincisi ferdi kimse fenerli aw ordan bakınca fenerliyemi benziyorumBanlanan birinin devamısın. Kim olduğunu söyle o zaman.
Şaka gibi aw ferdisinin yaBana da dediler ferdi misin diye. Ferdi benim zeka seviyemin çok altındaydı. Hakaret olarak algıladım hep
Yazdığın gibi gelsin
Üst bahsine girilmiş. Bol şans
Bol şans aga
Ferdi dediğin adamın eski hesap nicki de (drogba) Galatasaraylı mıKral ben burda kimseye kendimi ispatlamak zorunda değilim üye olurken başkan kimlik istedi attım üye oldum bu bir ikincisi ferdi kimse fenerli aw ordan bakınca fenerliyemi benziyorum
Kanka yanlış anladama biz yeni üye oldugumuzda mesaj atmayı 1 aya çözdük sen şuan etiket atıyon rollerde kütür kütür takılıyon biliyon bu işi daha öncesinde yaniKral ben burda kimseye kendimi ispatlamak zorunda değilim üye olurken başkan kimlik istedi attım üye oldum bu bir ikincisi ferdi kimse fenerli aw ordan bakınca fenerliyemi benziyorum
Ferdi Galatasaraylıydı renk vermesin diye ferdikadıoğlu yapmıştı 7. Hesabını öyle bir sahtekardıKral ben burda kimseye kendimi ispatlamak zorunda değilim üye olurken başkan kimlik istedi attım üye oldum bu bir ikincisi ferdi kimse fenerli aw ordan bakınca fenerliyemi benziyorum
Omdegilse de illaki biriniin devamıO kesin zaten
Tc doğrulama yapılmamış. Yeni katılan adam rollere bu kadar alışamaz