- 20,976
- 6,343
- 113
Lo asvel macina alt alcam deseydin banada keske ben patladimYüzde 5 çok gerçi 1 olmali
Lo asvel macina alt alcam deseydin banada keske ben patladimYüzde 5 çok gerçi 1 olmali
Sinandan bahsediyoruz enişte%50 Sinana mı paslıyon 😅😅😅Yüzde 50 diyecektin heralde bob
Artık ortak kabul etmiyoruz bu saatten sonra atan bağış mahiyetinde atar
Asvele üst alınmaz ama ya😐Lo asvel macina alt alcam deseydin banada keske ben patladim![]()
Toplam aldim 42 den kizilyildizda atamadiAsvele üst alınmaz ama ya😐
Takim alt 18.5 du o yüzden çekindimAsvele üst alınmaz ama ya😐
O saymayı bilmez be 100 lira ver yüzde 50 sanarSinandan bahsediyoruz enişte%50 Sinana mı paslıyon 😅😅😅
Bu geldi Ortak kasamiz 5800 oldu enişte 5 basayım mı son adım ne dersin 800 kupon paramız kalsınO saymayı bilmez be 100 lira ver yüzde 50 sanar
Wonn dost rahat wonn oldu buBu geldi Ortak kasamiz 5800 oldu enişte 5 basayım mı son adım ne dersin 800 kupon paramız kalsın
Yapıştır gelsin mülayim hepsini bas be 800 ü ne yapıcanBu geldi Ortak kasamiz 5800 oldu enişte 5 basayım mı son adım ne dersin 800 kupon paramız kalsın
Bravo enisteYapıştır gelsin mülayim hepsini bas be 800 ü ne yapıcan
Peki o zaman sen öyle diyorsan öyle yaparızYapıştır gelsin mülayim hepsini bas be 800 ü ne yapıcan
Kalsın enişte kalsın bir umut da o denenir bizim gibi sessiz kenarda beklemezYapıştır gelsin mülayim hepsini bas be 800 ü ne yapıcan