Sinan tokada başlamış demek ki mülayim dikkatli ol15 tane 1.30 1.40 yap böyle daha çok ihtimalin olur hemde yine yüksek bi miktar alırsın
Sinan tokada başlamış demek ki mülayim dikkatli ol15 tane 1.30 1.40 yap böyle daha çok ihtimalin olur hemde yine yüksek bi miktar alırsın
Ayip ediyon kral rolling bakiyesini zimmete gecirirmiyim hic uff@sinansrml63 niye rol açmamış enişte sor bakalım yastık altına mi atiyo acaba rol paralarını
Gel ortak ol payını bana atarak. Yüzde 5 hisse senin rol bitinceAyip ediyon kral rolling bakiyesini zimmete gecirirmiyim hic uff
Coktan siteye atnistim yansimasini beklemeden misaforlerle ilgilendim artik cok gec rollingi baslattimGel ortak ol payını bana atarak. Yüzde 5 hisse senin rol bitince
Bombacı sayende dep kolu koptu😀Gel ortak ol payını bana atarak. Yüzde 5 hisse senin rol bitince
Bol şansCoktan siteye atnistim yansimasini beklemeden misaforlerle ilgilendim artik cok gec rollingi baslattim
O zaman%5 ini alır ne anlatıyon sen 🤣Gel ortak ol payını bana atarak. Yüzde 5 hisse senin rol bitince
Yüzde 5 çok gerçi 1 olmaliO zaman%5 ini alır ne anlatıyon sen 🤣
Yüzde 50 diyecektin heralde bobO zaman%5 ini alır ne anlatıyon sen 🤣
Maçtan çıkana kadar 7. Adımı wonlamış ol kardo 🤣Yüzde 5 çok gerçi 1 olmali