Bu kadar kişinin aç karnini nasıl doyurcan enişte en az 3 4 adımı varYaktın bizi mülayim gelirse çek istersen bizde bi kupon patlatalım 22.00 maçlarına ya da 1 adım daha yapıştır ne gele gele
Sayısal loto oynasan daha çok ihtimal var😀Yap yap mülayim karışmayım ben zaten aq tüpçüsünde daha 2 maç bilemedik yanyana şöyle kuponu geniş tutup 3 tane 70 oran yakalarsak 350k parayı alırızEkli dosyayı görüntüle 869766
Her gün bir tane 40-50 oran tutturuyoruz da 2.yok yanında bari 2 tane bilsek 3-5k alcaz kasa olacak tam 45 gündür bağış yapıyoruzSayısal loto oynasan daha çok ihtimal var😀
Afiyet olsun dostBu kadar kişinin aç karnini nasıl doyurcan enişte en az 3 4 adımı var
15 tane 1.30 1.40 yap böyle daha çok ihtimalin olur hemde yine yüksek bi miktar alırsınHer gün bir tane 40-50 oran tutturuyoruz da 2.yok yanında bari 2 tane bilsek 3-5k alcaz kasa olacak tam 45 gündür bağış yapıyoruz
Yapıyorum yapıyorum da oynamıyorum ne bir biçim erkeksin diyor şeytan metin gibi 1.20 orana oynuyon siliyorum kuponu sonra yine 50-60 oranlar havada uçuşuyor15 tane 1.30 1.40 yap böyle daha çok ihtimalin olur hemde yine yüksek bi miktar alırsın