- 7,860
- 2,637
- 113
8
Hayirdir 100k mi kaybettin yine noluyorLan bi git ağır soevecm simdi sana bende kac basmış dedim 100 lira için bide kuponu paylasmis puaba çıldırtma beni
Bol şans bombaciİki ile başlayalım bu kez
Bide komik olan başka mevzu var paran varken seni takan insanlar var paran yokken slm versen almazlar bos is artik burda 3 5 sevenin varsa onlara ulaşırsın artikHepsinin aq artık gelemiyorum Erhan bunlara zamanında para atan elimin ta.amk
La bugün bir maça 8.5 ust oynadım 1k basmistim 8 golde kaldi 9 orani vardı oran tekten gitti gelmeyen orana daha fazla üzüldüm vallaHayirdir 100k mi kaybettin yine noluyor
Aynen orası da öyle neyse daha fazla sovmeyecemBide komik olan başka mevzu var paran varken seni takan insanlar var paran yokken slm versen almazlar bos is artik burda 3 5 sevenin varsa onlara ulaşırsın artik
Kim kızdırdı sizi yine🙂La bugün bir maça 8.5 ust oynadım 1k basmistim 8 golde kaldi 9 orani vardı oran tekten gitti gelmeyen orana daha fazla üzüldüm valla
Bol şansÇok gizli sponsorum @Mamoste beni desteklemeye devam ediyor kendisine teşekkürler.
Ne demişler ne ekersen onu biçersin
Neyse bi rolling daha deneyelim
1k icin mu uzuluyon ziktir git sendeLa bugün bir maça 8.5 ust oynadım 1k basmistim 8 golde kaldi 9 orani vardı oran tekten gitti gelmeyen orana daha fazla üzüldüm valla