- 3,937
- 2,911
- 113
@Padişahbet Destek haydi ağam bu kadar adam seni bekliyor 🤣 yapalım bizde rol
Ben hic acmadim bize de şans ver yoldaşNe yapıyoruz, basket potalarını mı tutuyoruz![]()
Yok o da 23.5 tu 300 tl kaldı onu da balıkçı da yedim mis gibiSıralı mı aldın 25.5 tan da mı girdin
AaaaMaalesef şuanda ilgili ekipler online değil. Fakat yarın %100 rol açarız veya bir kaç kişi seçip roll bakiyesi de olabilir.
Unutma ama reis yarınaMaalesef şuanda ilgili ekipler online değil. Fakat yarın %100 rol açarız veya bir kaç kişi seçip roll bakiyesi de olabilir.
Yaz beni listeye yoldaş işciler kardeş patron kalleşMaalesef şuanda ilgili ekipler online değil. Fakat yarın %100 rol açarız veya bir kaç kişi seçip roll bakiyesi de olabilir.
Isteyiz ama o saatlerde sayın destekYarın 16:00 saatlerinde toplanalım veya siz konu açın bizleri etiketleyin.
Tamamdır yarın konuyu açar etiketlerim seni kralYarın 16:00 saatlerinde toplanalım veya siz konu açın bizleri etiketleyin.
Umutlar kursakta kaldiYarın 16:00 saatlerinde toplanalım veya siz konu açın bizleri etiketleyin.
Kaldık yine dımdızlak desene bence senin taktik yanlış sen 7-8k yapıyordun rollerde onları cekıyordun hep ne zaman 20k dalgası başladı patlamaya başladın çek 1 le tekrar başka zaten genelde gidiyor 7-8 e sonrasında patlıyorsunYok o da 23.5 tu 300 tl kaldı onu da balıkçı da yedim mis gibi
Bu adım gelse bitmişti iş adımla alakası yok uaw tamamen şansızlıkKaldık yine dımdızlak desene bence senin taktik yanlış sen 7-8k yapıyordun rollerde onları cekıyordun hep ne zaman 20k dalgası başladı patlamaya başladın çek 1 le tekrar başka zaten genelde gidiyor 7-8 e sonrasında patlıyorsun
21 sayı ile yatmışiz yine
Saglik olsun dostBu adım gelse bitmişti iş adımla alakası yok uaw tamamen şansızlık
çok 3 attı ibneler yoksa rahat gelecektiBu adım gelse bitmişti iş adımla alakası yok uaw tamamen şansızlık
Canımız sağolsun yaparız belki 1 rol daha 1xbet in promopuani az yükseltip gelecem😀çok 3 attı ibneler yoksa rahat gelecekti