- 23,970
- 10,606
- 113
Aynen alırken alıyoruz atmaya gelince cimri oluyoruz.Ben yanlış anladım
Puahaha mulayim in keyfi yerinde değil adam hakli valla millete onca iyilik yap ama bu millet bile adami biktirdi
Aynen alırken alıyoruz atmaya gelince cimri oluyoruz.Ben yanlış anladım
Puahaha mulayim in keyfi yerinde değil adam hakli valla millete onca iyilik yap ama bu millet bile adami biktirdi
Hahahhahha bu nasıl avuntu laaa sonuçta PSG de Barça dan 5 yemedi mi o zaman Frankfurt normal mi diyelim8 normaldir kanka Bayern barcaya 8 atmadimi dusun barca gibi takim da zamanın da 8 yedi
Hala milyonlarla oynuyo musun😀Ben yanlış anladım
Mulayim harici kimseye atmasın ona birsey yine demem adam 80k aldi mulayimi görmezden geldi ben kaç kere bu adami bu konularda gördüm mulayim sürekli papara at diyordu dun bile sayi sayiyordu adamin konusunda ayip bu forumda herkese yanlış yapılır ama mulayim e yapılmaz biz adama bir atsak adam adam bize 10 atiyorAynen alırken alıyoruz atmaya gelince cimri oluyoruz.
Bana henüz kuruşu geçmiş değilMulayim harici kimseye atmasın ona birsey yine demem adam 80k aldi mulayimi görmezden geldi ben kaç kere bu adami bu konularda gördüm mulayim sürekli papara at diyordu dun bile sayi sayiyordu adamin konusunda ayip bu forumda herkese yanlış yapılır ama mulayim e yapılmaz biz adama bir atsak adam adam bize 10 atiyor
Loser konusundayken zengindik orası dağılınca bizde olan da gitti maalesef battımHala milyonlarla oynuyo musun😀
Orda da kaybedendin.Loser konusundayken zengindik orası dağılınca bizde olan da gitti maalesef battım
Valla ben adama 2 defa atmışım dir adam bana 20 defa atmıştır ee bole adama para oldumu onu görmezden gelirsen olmaz kanka sana atmamışsa sen de ona atmamissan mesele yoktur kimse gelip sana birsey demiyor zaten puahaBana henüz kuruşu geçmiş değil![]()
Banada geçmedi komşu ama yiğidi öldür hakkını yeme kazandiğinı dağıtıyor adamBana henüz kuruşu geçmiş değil![]()
Dayı kaçıncı kırmızıdasın?Orda da kaybedendin.
Sapsap ve egeye her gün haraç veriyordum neredeyse loserte cok yanlışlarım oldu çok defa enayilik ettim gizli veya açıktan çok kişiye destek oldum hatta utanmaz 2 3 kisi engelledi beni puhahaOrda da kaybedendin.
Bu mevzular yuzunde wasillan aramiz bozulmustu zamanin da puah iyi hatirlattin dostBanada geçmedi komşu ama yiğidi öldür hakkını yeme kazandiğinı dağıtıyor adam
Aynı şeyi senden de beklıyoruz ama sen üçüncü arabayi alıcam diyorsun
700 k kazandığında biz de bişey gorememistik kardesimmmBanada geçmedi komşu ama yiğidi öldür hakkını yeme kazandiğinı dağıtıyor adam
Aynı şeyi senden de beklıyoruz ama sen üçüncü arabayi alıcam diyorsun
Herkes içinde olanı dile dokuyor en sevdiğim700 k kazandığında biz de bişey gorememistik kardesimmm
Gören gördü o zamanlar dost700 k kazandığında biz de bişey gorememistik kardesimmm
Bol şansSponsor @osmanarslan72 a teşekkürler
HahhahahahahhahaahhahahahHhaa ulan Apo gece gece var yaBana henüz kuruşu geçmiş değil![]()
Ahmetle hakandan bize sıra gelmedi demek vay beGören gördü o zamanlar dost
Demekki çok samimi değildik 😄
Bu gece maçlar hep uçmuş be alayı üste gitmiş
Geçen ay parsens ibnesine yolladık 2-3 kere. yasaklı platform üzerinden 1-2 ay konuştuk sinirle uygulamayı silince muhabbet kesildi oda girmiyor foruma zatenAhmetle hakandan bize sıra gelmedi demek vay be