- 3,625
- 1,755
- 113
9
9
9
Niye ne oldu dost neden havan da değilsin dok içini rahatlaHiç havamda değilim ya kesin yatar bu öyle hissediyorum
Hoca parayı buldu dost@Fterim1905 sende çalışıyorsun hocam da ama hocami gören cennetlik bugün yine geldi 2 mesaj atıp yok oldu yine
Hiç havamda değilim ya kesin yatar bu öyle hissediyorum
Cuta benHiç havamda değilim ya kesin yatar bu öyle hissediyorum
Dostum nerelerdesin senCuta ben
Komşu iyi gecelerDostum nerelerdesin sen
Suan 300 500 seviniyorum artik dost eski yıllar gelmez artık benim de senin de eline güzel şanslar geçti de degerlendiremedik bu sans insanin eline bir iki defa geçer zaten de onu beceremedik artik para bulacagima bile inancım kalmadı dostHoca parayı buldu dost
Bizde vursakta uzaklaşsak özledik paralı günlerimizi
İyi geceler komşuKomşu iyi geceler
Bol şanslarSponsor @osmanarslan72 a teşekkürler
Bugun ku tahminin tuttu kutlarım puahaİyi geceler komşu
Ben her yaz vuruyordum dost 300-500 bu sene takla olduk gelen 2 gün durmuyorSuan 300 500 seviniyorum artik dost eski yıllar gelmez artık benim de senin de eline güzel şanslar geçti de degerlendiremedik bu sans insanin eline bir iki defa geçer zaten de onu beceremedik artik para bulacagima bile inancım kalmadı dost
Elinde kalmadigi surece vurdum diyemezsin dost belki aylık hesaba para girişi 200k den aşağı değil ama bide bunun çıkışı var ben bile inanamıyorum bazen deBen her yaz vuruyordum dost 300-500 bu sene takla olduk gelen 2 gün durmuyor
Hahaha fenerin 3 tane yiyeceğini bildim en azındanBugun ku tahminin tuttu kutlarım puaha
Ben o kısmı kaçırdım daimon geldi yok oldum puabaHahaha fenerin 3 tane yiyeceğini bildim en azından![]()
Sen gölgesini görür görmez tüyüdünBen o kısmı kaçırdım daimon geldi yok oldum puaba