- 4,718
- 2,870
- 113
Basket iyidirBiz futboldan vazgeçmediğimiz sürece bizden bı bok.olmaz 😂😂
Basket iyidirBiz futboldan vazgeçmediğimiz sürece bizden bı bok.olmaz 😂😂
Bol bol şanslar dostMaç kalmadı yaw bunu 20 25 k yapmam lazim
Kanka sende sole bir durum var surekli yokluktan bahsediyorsun paran olunca da sürekli yatırıma ek fs desin o biraz garibime gittine oldu yine bana niye gicik gidiyon anlamadimki kardo bende senin gibi berbat haldeyim besparasiz
Sezon açıldı bundan sonra bizde ufak ufak kazaniriz benceBiz futboldan vazgeçmediğimiz sürece bizden bı bok.olmaz 😂😂
Sen bilirsinBülten de şu an basket maçı yok basket maçı beklicem
İnşallah kardo yarn güzel bı.gun olur umarm 🙏Sezon açıldı bundan sonra bizde ufak ufak kazaniriz bence
yani 250 500 olunca mantikli bonus araniyorum arka planda naptigımi oguzhan iyi biliyor gizli zengin degilim yanlis dusunuyorsunKanka sende sole bir durum var surekli yokluktan bahsediyorsun paran olunca da sürekli yatırıma ek fs desin o biraz garibime gitti
Olsun bol şansBülten de şu an basket maçı yok basket maçı beklicem
Acelemiz yokk.enesim 🥰🥰Bülten de şu an basket maçı yok basket maçı beklicem
Bir voleybola fişi çekemezmiyiz kanka ?Bülten de şu an basket maçı yok basket maçı beklicem
Bekle birazBuz hokeyi işimizi görürdü o da yok
Hiç işim olmaz futbol ve voleybol ile aman benden uzak kalsınBir voleybola fişi çekemezmiyiz kanka ?
Voleybolda vardı sanki sendeBuz hokeyi işimizi görürdü o da yok
Aynen oda yokBuz hokeyi işimizi görürdü o da yok
Kanka ben bugüne kadar senden yana birsey görmedim sürekli yokluktan dem vuruyorsun zaten burda olan herkes senin durumunda emin ol bundanyani 250 500 olunca mantikli bonus araniyorum arka planda naptigımi oguzhan iyi biliyor gizli zengin degilim yanlis dusunuyorsun
Şunu yazman için yazdım öyle zaten ashhsjdjdHiç işim olmaz futbol ve voleybol ile aman benden uzak kalsın
tmm knk ins birgun duzelicez sanssiz dönemdeyizKanka ben bugüne kadar senden yana birsey görmedim sürekli yokluktan dem vuruyorsun zaten burda olan herkes senin durumunda emin ol bundan
La tm sall sendee yine sağa sola sarma 😂Kanka ben bugüne kadar senden yana birsey görmedim sürekli yokluktan dem vuruyorsun zaten burda olan herkes senin durumunda emin ol bundan