- 16,270
- 8,553
- 113
Voleybol %90 geldi
Valla ben anlamadığım için hiç bakmadım sende ole yap dost eniste bakiyor zaten puahaSofadan baktım kaç periyot olduğunu hala çözemedim enteresan bi Spor 40 sayı çıktığı da var 5 sayı çıktığı da
Bundan sonra beyzbol kuponları bekliyoruz senden dost 20 ye kadar ben sayarım 20 den sonra adaşSofadan baktım kaç periyot olduğunu hala çözemedim enteresan bi Spor 40 sayı çıktığı da var 5 sayı çıktığı da
Beyzbol kac saat sürüyor enisteBundan sonra beyzbol kuponları bekliyoruz senden dost 20 ye kadar ben sayarım 20 den sonra adaş
Ne bileyim bunlar atıyo tutuyor topu vuruyo gidiyo bi yerlere topu arıyolar heralde ondan uzun sürüyorBeyzbol kac saat sürüyor eniste
Benim bı kaç kişiye beyzbol sopası sokasim var dost nasıl tedarik ederizBundan sonra beyzbol kuponları bekliyoruz senden dost 20 ye kadar ben sayarım 20 den sonra adaş
Türkiye membahı bu işin dost bakkallar da bile satılıyorBenim bı kaç kişiye beyzbol sopası sokasim var dost nasıl tedarik ederiz
Yok be ne tehlikesi belli olmuyor bu hiçSet 1 olacak da 44.5 tehlikeye girdi şimdi
Ya sanki 1 saat suresi vardi benmi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum kiNe bileyim bunlar atıyo tutuyor topu vuruyo gidiyo bi yerlere topu arıyolar heralde ondan uzun sürüyor
19 16 şu an bu bocada riquelme hala oynuyo mu acabaYok be ne tehlikesi belli olmuyor bu hiç
Az dhaa bekle biter ins4-2 oldu hala bitmiyor