- 22,539
- 11,664
- 113
Gelirse de yatalımGelmezse yatar uyuruz
Gelirse de yatalımGelmezse yatar uyuruz
Ferdinin morali bozulduGelirse de yatalım
Bol şans en çok ta bu bahse şans gerekLimite takildik. Kalan bakiyeyi de alacam aynisina.
bolsansGelmezse yatar uyuruz
Bol şanslar dostGelmezse yatar uyuruz
Bol şans dostLimite takildik. Kalan bakiyeyi de alacam aynisina.
Bol sans dostLimite takildik. Kalan bakiyeyi de alacam aynisina.
Bir sonraki adım bombanın patlama zamanına denk gelecek gibi. Doğru dedin FerdicimGelirse de yatalım
He ya 2li kombin ayni maca ev 2. Per17.5 alt ve brezilya karilar 25.5 üst alacaktim per baslamadan 25.5 kendi kendine 26.5 oldu sonra son 1 dk falan sayi cikmadi tam 26 bitti yattikBol şans en çok ta bu bahse şans gerek
1 sayıdan sayisiz 1k lar gidiyor dost. Ayarlanmış sayılar nasıl hep denk geliyor öyleHe ya 2li kombin ayni maca ev 17.5 alt ve brezilya karilar 25.5 üst alacaktim per baslamadan 25.5 kendi kendine 26.5 oldu sonra son 1 dk falan sayi cikmadi tam 26 bitti yattik![]()
Bende yattım aynı maçtan bütün Malatyalı topla Brezilyaya gidiyoruz1 sayıdan sayisiz 1k lar gidiyor dost. Ayarlanmış sayılar nasıl hep denk geliyor öyle
Kayısı da götürelim yesin Sambacilar kendine gelirBende yattım aynı maçtan bütün Malatyalı topla Brezilyaya gidiyoruz
Cok yatiyozda arada olan macin baremi degisiyor ve sonra o degisen 1 sayiyla yatiyoz birde barem 31 lere cikmisken acayip ayar var yav1 sayıdan sayisiz 1k lar gidiyor dost. Ayarlanmış sayılar nasıl hep denk geliyor öyle
💣💣 Patlayacak birazdan⏰⏰Bomba ile oynama Mülayim daha kirayı ödemedin
Ekli dosyayı görüntüle 619623