- 36,457
- 27,556
- 113
Buyuk adam o sekılde olabılıyorHayırdır kardeşim niye büyük harflerle yazıyorsun
Buyuk adam o sekılde olabılıyorHayırdır kardeşim niye büyük harflerle yazıyorsun
ne güldüm be osimen yanlış anlamaSenin maaş hep 2 gün sonra o 2 gün hiç gelmiyor
Pazartesi dedi patron knk ya bende anlamadım tersane işi böyle dost😔Senin maaş hep 2 gün sonra o 2 gün hiç gelmiyor
Tebrik ederim dostMaçın sonucu lazim 10 kişi 500 yapacam kupon tutar ve yansirsa. Konu içinden de olur dışındanda
Maç 16.30 da başladı ve bitti sonuç yok
Belki 2 gündür bu seferKanka yanlış anlama ama 20 gündür maaşa 4 gündür var diyon iyi en azından şimdi 2 oldu
2 gün kaldı knk ya bende bıktım vllahiNe maaşmış be 40 gündür bu 3-4 gün sonra yatacak diyorsun geçmedi bu 3-4 gub
Rollerden aldıklarını biraz attı biraz yanladı. Arkasına aldı. Parayı bulunca forumda her tarafı oynar ammaSinana bak mülayim ünlü yaptı sinanı racon kesmeye başladı
gözlerden ameliyat oldu lütfen istisna geçelim
gizli takiliyorlardir..@qguzh4nn0 @Barrios nerelerde
Seni en iyi ben anlarım dost da. Beklenti icindeysen belli değilse lafını etme. O 2 gün gelmezPazartesi dedi patron knk ya bende anlamadım tersane işi böyle dost😔
@qguzh4nn0 bana ulaşacaktı diye bugün ortada yok bana gelince ben burdayım@qguzh4nn0 @Barrios nerelerde
Bende tersanede çalıştım hiç öyle olmaz di hangi tersanePazartesi dedi patron knk ya bende anlamadım tersane işi böyle dost😔
Tersane öyle knk ya düzen yok kiAyın 22 sinde maaş mi yatar aq
tamam başkan pardon.
Yalovada miBende tersanede çalıştım hiç öyle olmaz di hangi tersane
Uyuyor la yoldan geldi@qguzh4nn0 bana ulaşacaktı diye bugün ortada yok bana gelince ben burdayım
25 inde de benim yatıyor kuzen öyle deme 🤣🤣Ayın 22 sinde maaş mi yatar aq
Ulasıcam dıyenler 18 gelmıyo artık puhaha@qguzh4nn0 bana ulaşacaktı diye bugün ortada yok bana gelince ben burdayım
Her yeri dümen olmuşNe maaşmış be 40 gündür bu 3-4 gün sonra yatacak diyorsun geçmedi bu 3-4 gub