- 28,340
- 27,634
- 113
Bende sana isim veriyorum 250 Türk lirası atıp 10 saat sonra parami geri ver diyen insansın oldumuGURUBUN İSMİ VARMİ BEN COK YARATİCİYİMDİR GURUBUNUZA İSİM VEREBİLİRİM
Bende sana isim veriyorum 250 Türk lirası atıp 10 saat sonra parami geri ver diyen insansın oldumuGURUBUN İSMİ VARMİ BEN COK YARATİCİYİMDİR GURUBUNUZA İSİM VEREBİLİRİM
Kavga eden yok la var miKavga cikiyor ortak @Mülayim6060 bey kilitle konuyu istişare edek
BencedeKavga cikiyor ortak @Mülayim6060 bey kilitle konuyu istişare edek
Bende maaşı bekliyorum 2 gün sonra vllahi sifirim şuan knk ya maalesef😔yaşayamıyorum borçlar sırtımıza bindi ödeyemiyoruz 😭
ingilizce desen var 🫠Grup hard yani grup sert
Maalesef mantijli konuştun sinoKavga cikiyor ortak @Mülayim6060 bey kilitle konuyu istişare edek
Niye 10 saatBende sana isim veriyorum 250 Türk lirası atıp 10 saat sonra parami geri ver diyen insansın oldumu
bilgi alışverişi sadeceKavga cikiyor ortak @Mülayim6060 bey kilitle konuyu istişare edek
Adam kazanmış gerisi önemli değil güle güle harca tekrardan dost seç gönder kesene bereketKavga cikiyor ortak @Mülayim6060 bey kilitle konuyu istişare edek
Konuş be Sinan erkekkkkkGrup hard yani grup sert
sen ne zaman artıdasın mübarek hep dileniyonBende maaşı bekliyorum 2 gün sonra vllahi sifirim şuan knk ya maalesef😔
severizGrup hard yani grup sert
Sinana bak mülayim ünlü yaptı sinanı racon kesmeye başladıKavga cikiyor ortak @Mülayim6060 bey kilitle konuyu istişare edek
Senin maaş hep 2 gün sonra o 2 gün hiç gelmiyorBende maaşı bekliyorum 2 gün sonra vllahi sifirim şuan knk ya maalesef😔
Sinonun prime i su anSinana bak mülayim ünlü yaptı sinanı racon kesmeye başladı
Kanka yanlış anlama ama 20 gündür maaşa 4 gündür var diyon iyi en azından şimdi 2 olduBende maaşı bekliyorum 2 gün sonra vllahi sifirim şuan knk ya maalesef😔
Ne maaşmış be 40 gündür bu 3-4 gün sonra yatacak diyorsun geçmedi bu 3-4 gubBende maaşı bekliyorum 2 gün sonra vllahi sifirim şuan knk ya maalesef😔