- 31,154
- 20,688
- 113
Kanka kurban olayım şu osimheni ihya et yeter bize forumca@zeisy @SüperMario @Barrios @bella
@Marley e iban atın
Ulasamadiklarim kusura bakmasın bi Yükselelim forumu ihya edecem şu an kirayı verelim o daha önemli 😉
Kanka kurban olayım şu osimheni ihya et yeter bize forumca@zeisy @SüperMario @Barrios @bella
@Marley e iban atın
Ulasamadiklarim kusura bakmasın bi Yükselelim forumu ihya edecem şu an kirayı verelim o daha önemli 😉
La bi isteğimiz yok muhabbet ediyoruz sen bizi @Metings1905 ile karıştırma@zeisy @SüperMario @Barrios @bella
@Marley e iban atın
Herkes kendini bildikten sonra sorun yok %2 iyidir 😂😂Kanka listede yoskun sen de ancak o kadar edersin dürüst adamı severiz hahahaha
Sena adamsın birde @Metings1905@zeisy @SüperMario @Barrios @bella
@Marley e iban atın
Doymaz ooo doymazKanka kurban olayım şu osimheni ihya et yeter bize forumca
Puahaha
Profil yakıyor dost puahaKanka kurban olayım şu osimheni ihya et yeter bize forumca
Bol şanslar@Marley
@zeisy
@bella
@SüperMario
Son zamanlarda destekleri oldu 500 er lig rol actiralim size
Fazla yollama durumum ama şimdilik.
İlerleyen saatler ne gösterir bakacaz
O kira yüzünden neler yaşanıyor bazen iyi denk gelmiş kanka inş yükseliş olur yaşanır herkese bol şanslar 👋👋@zeisy @SüperMario @Barrios @bella
@Marley e iban atın
Knk iban atıyorum knk çok sevindim kazanmana knkKanka kurban olayım şu osimheni ihya et yeter bize forumca
Tüm arkadaşlara bol şanslar rastgelsin@zeisy @SüperMario @Barrios @bella
@Marley e iban atın
Bundan sonra metini hangi takım yakarsa profili öyle yapicam metinle samimi olduğumdan beri şansım yaver gitmiyor aqProfil yakıyor dost puaha
jajasjdjdmdmdBundan sonra metini hangi takım yakarsa profili öyle yapicam metinle samimi olduğumdan beri şansım yaver gitmiyor aq
Eyvallah dostum 🙏O kira yüzünden neler yaşanıyor bazen iyi denk gelmiş kanka inş yükseliş olur yaşanır herkese bol şanslar 👋👋Ekli dosyayı görüntüle 862724
Allah belanı vere sigara içiyordum duman tıkadı geberiyordum az daha ajajajsjsjeje 😅😅🤣🤣🤣Bundan sonra metini hangi takım yakarsa profili öyle yapicam metinle samimi olduğumdan beri şansım yaver gitmiyor aq
Arkadaşlar herkese bol şanslar inşallah ekmeginizi yersiniz@zeisy @SüperMario @Barrios @bella
@Marley e iban atın
Tam bu mesajı okuyorum derken aynı msj geldi puahamülayim ödülleri bundan sonra bu mesajla dağıt
canim naber mülayim ben mersodan ayrildim bozdular baya Chamadabetteyim simdi cok güvenilir banka gibi
Sana özel hediye ayarladim gel