- 28,054
- 27,275
- 113
Listede yoksun son zamanlar da mulayim dosta destek atmadın mı puahaKesene bereket dostum, bol şanslar
Listede yoksun son zamanlar da mulayim dosta destek atmadın mı puahaKesene bereket dostum, bol şanslar
Eyvallah kesene bereket dost burdan deneyelim bizde bir betbuilder@Marley
@zeisy
@bella
@SüperMario
Son zamanlarda destekleri oldu 500 er lig rol actiralim size
Fazla yollama durumum ama şimdilik.
İlerleyen saatler ne gösterir bakacaz
Sen bana 1 defa gönder ben sana 10 gönderirim merak etme sen bi defteri aç bakalım görelim önceBende seni 2 sefer takip ettim ödül gondermedin o yüzden artık takip etmiyorum
Cani sağolsun eski attıklarına sayarız nolacakListede yoksun son zamanlar da mulayim dosta destek atmadın mı puaha
Yok valla gece maclari hep tuzak zaten sıfır çektikGece freebetlerden bişe çıkarabildin mi dost
Bırak seni kendi parasıyla bile konu açmamış sal gitsinSen bana 1 defa gönder ben sana 10 gönderirim merak etme sen bi defteri aç bakalım görelim önce
Yolla adama iban seri 10k roll açtırsın kank ahahahahs 😅😅Sen bana 1 defa gönder ben sana 10 gönderirim merak etme sen bi defteri aç bakalım görelim önce
Bu ara açık geziyoruz zaten birine saplayacaz eninde sonundaŞansın degılse donun acılır kanka dene puhaha
Sağlık olsun. Şu onlybet rollünde sonuna kadar gidersin umarımYok valla gece maclari hep tuzak zaten sıfır çektik
Sabunu felan dusurmeBu ara açık geziyoruz zaten birine saplayacaz eninde sonunda
Burada mı açacakSen bana 1 defa gönder ben sana 10 gönderirim merak etme sen bi defteri aç bakalım görelim önce
Tebrikler. 5 adımı başardın mı?@Marley
@zeisy
@bella
@SüperMario
Dost bu hesaba benim 17 Alaçam varSen bana 1 defa gönder ben sana 10 gönderirim merak etme sen bi defteri aç bakalım görelim önce
Metin roll parası at gelirse yarı yarıyaSabunu felan dusurme
Ben yabancı değilim halden de anlarım dostum. Gece biseyler çıkarsa zaten bizi unutmazsin@Barrios sende varsın listede
Betco ve büyük site zaten yirtsalar kendilerini olmaz zaten dostKesinlikle katılıyorum. Kayıp bonusunu nakit ekleyip açıklama yapmadan sporda demeleri küçük site açıklamaları bunlar. Ha geçenlerde destek parayı yolladı sağolsun. Ama bu kafayla hiçbir zaman büyük site olamazlar
Bol şanslar dost 🙏@Marley
@zeisy
@bella
@SüperMario