- 28,054
- 27,275
- 113
Ben rol denedim ordan 3 adim da macim iade oldu kac gün once devam etmedim de gerçi bakiye 2k falandı 3 dakika da gelmiştiYine 2 saati buldurur bunlar
Benim iki çekim de 2 saat sürdü
Ben rol denedim ordan 3 adim da macim iade oldu kac gün once devam etmedim de gerçi bakiye 2k falandı 3 dakika da gelmiştiYine 2 saati buldurur bunlar
Benim iki çekim de 2 saat sürdü
Çekim gelinceKral ne zaman başlıyoruz hep destek tam destek @sinansrml63
Bize garezi o zaman kankaBen rol denedim ordan 3 adim da macim iade oldu kac gün once devam etmedim de gerçi bakiye 2k falandı 3 dakika da gelmişti
Helal olsun dostunu unutmayan kankam@Marley
@zeisy
@bella
@SüperMario
Son zamanlarda destekleri oldu 500 er lig rol actiralim size
Fazla yollama durumum ama şimdilik.
İlerleyen saatler ne gösterir bakacaz
Suan ödemesine öder de yine de bu siteye rol harici bakiye atmamak gerek dostBize garezi o zaman kanka
Gece freebetlerden bişe çıkarabildin mi dostBen rol denedim ordan 3 adim da macim iade oldu kac gün once devam etmedim de gerçi bakiye 2k falandı 3 dakika da gelmişti
Kesene bereket abi@Marley
@zeisy
@bella
@SüperMario
Hepsi degerli Dostlar@Marley
@zeisy
@bella
@SüperMario
Erhan ne güldün kankaSuan ödemesine öder de yine de bu siteye rol harici bakiye atmamak gerek dost
3 adima geçtim toplasan 20 dakika sürmedi bakalim 3 ten sonra ne pok yiyecem puahaMetin rol konusundan banlandi acaba denesem mi kesin şansım açılır
Laz naber nasılsın gardaşımHepsi degerli Dostlar
Kazanmalarini dilerim bol şans
Kesene bereket dostum, bol şanslar@Marley
@zeisy
@bella
@SüperMario
Dostum roll başlamadan kazandı mı? Seviye atladın sen vallaRolleri buradan yapabilirsiniz isterseniz
Herkese bol şanslar seninde kesen dolu olaun dost@Marley
@zeisy
@bella
@SüperMario
Bencede😕Hastalıklı bi düşünce yapısı
Reşatım sen nasılsınKesene bereket dostum, bol şanslar
@Mrlbra bu adam sayesinde her şeye emoji atıyorum mazur gor dost puahaErhan ne güldün kanka![]()
Kesinlikle katılıyorum. Kayıp bonusunu nakit ekleyip açıklama yapmadan sporda demeleri küçük site açıklamaları bunlar. Ha geçenlerde destek parayı yolladı sağolsun. Ama bu kafayla hiçbir zaman büyük site olamazlarSuan ödemesine öder de yine de bu siteye rol harici bakiye atmamak gerek dost
Şansın degılse donun acılır kanka dene puhahaMetin rol konusundan banlandi acaba denesem mi kesin şansım açılır