- 11,175
- 5,508
- 113
Solomon ligine 6.5 üst alcam 700 lira limit veriyor arkadaş. Solomon ligi bu boru değil en az 30k limit lazımİyi yapmışsın dost harbiden limit yok sitede bende yeniden başladım sankı full düşürmüşler
Solomon ligine 6.5 üst alcam 700 lira limit veriyor arkadaş. Solomon ligi bu boru değil en az 30k limit lazımİyi yapmışsın dost harbiden limit yok sitede bende yeniden başladım sankı full düşürmüşler
Sana yazık ettiler ama reisİyi yapmışsın dost harbiden limit yok sitede bende yeniden başladım sankı full düşürmüşler
sorma dost sağlık olsun allahtan gelmedi kuponSana yazık ettiler ama reis
Kesene bereket katilmdadik ama olsun@Marley
@zeisy
@bella
@SüperMario
Son zamanlarda destekleri oldu 500 er lig rol actiralim size
Fazla yollama durumum ama şimdilik.
İlerleyen saatler ne gösterir bakacaz
Gelse çok üzerdi..sorma dost sağlık olsun allahtan gelmedi kupon
Allah'tan öyle bir şey olmadı doğrusorma dost sağlık olsun allahtan gelmedi kupon
Ben 2 kez çekim yaptım bu üçüncü oldu benim limitler yerlerde ama zorlamaya devam eedecem bakalımİyi yapmışsın dost harbiden limit yok sitede bende yeniden başladım sankı full düşürmüşler
Sen 2.30 lazımken 3.30 oynuyorsun doğal olarak bakiye normalden fazla yükseliyor son adım 13-15 basacakken 25 lik limit lazım oluyor mülayimBen 2 kez çekim yaptım bu üçüncü oldu benim limitler yerlerde ama zorlamaya devam eedecem bakalım
Hangi site aga buBen 2 kez çekim yaptım bu üçüncü oldu benim limitler yerlerde ama zorlamaya devam eedecem bakalım
O kdr İnce hesaplar yapamıyorum enişte gittiği yere kdr olmazsa yine çekeriz hele 5 i görelim deSen 2.30 lazımken 3.30 oynuyorsun doğal olarak bakiye normalden fazla yükseliyor son adım 13-15 basacakken 25 lik limit lazım oluyor mülayim
OnlybetHangi site aga bu
İşte senin o 1.50 yerine 1.80 e oynaman totalde 10k yapıyorO kdr İnce hesaplar yapamıyorum enişte gittiği yere kdr olmazsa yine çekeriz hele 5 i görelim de
Doğru diyon bidakine düşünürüz oranları biraz tam sınırda alirizİşte senin o 1.50 yerine 1.80 e oynaman totalde 10k yapıyor
Solomon ligi ne la ilk defa gördümSolomon ligine 6.5 üst alcam 700 lira limit veriyor arkadaş. Solomon ligi bu boru değil en az 30k limit lazım
Bol şans kardeşim rastgeleBuz hokeyi deneyelim bakalım 3.5 adım başarabilecek miyiz görelim
Bol şanslarBuz hokeyi deneyelim bakalım 3.5 adım başarabilecek miyiz görelim