- 21,289
- 12,685
- 113
Valla bu nedir anlamadım gitti amq yabak yazmış al sen sen kullan kardeşim.
Valla bu nedir anlamadım gitti amq yabak yazmış al sen sen kullan kardeşim.
Puuhhaaa iyice sacmaliyorsun bugün ins farkindasindirOğlum adam bana al dene şansını demiş ne bu ısrar okumadın mı adam çarşıya gidiyorum başkası kullansın dedi bana kaldı çok ihtiyaç var galiba iban at aq sana atim aç 300 e roll bu neymiş be kardeşim ısrara bak aq
Eyvallah dost bas tacisin@KANSIZ bu forumda en iyi rol yapan besiktasdir bütçen varsa Beşiktaşa da yap bi iyilik
Sokuk sen saçmalıyorsun adama 2 dir neler yazıyorsun ya okumadın olanı yada bana uyuzluğuna yapıyorsun sokucam şimdi parasına da rollüne de hePuuhhaaa iyice sacmaliyorsun bugün ins farkindasindir
Takildim sana dost üstte yazmışlar zaten nasıl yapacağınıNiye dalga yapiniiz yaww bilmin işte![]()
Mulayim dost al dedi zaten rol açmasan da bir defaya mahsus sorun yok demedimi dost yoksa benmi yanlış hatırlıyorumbak yazmış al sen sen kullan kardeşim.
Adamin parasını gonder kardes mulayim izin verdi zaten neden uzatıyorsun şimdiSokuk sen saçmalıyorsun adama 2 dir neler yazıyorsun ya okumadın olanı yada bana uyuzluğuna yapıyorsun sokucam şimdi parasına da rollüne de he
Bizim rolede bekleriz dost hahahahahBu roll u bende takip edicem😅😆
kardeşim ödülü neden almadım biliyormusun roll zorunlu oldu diye.Valla bu nedir anlamadım gitti amq ya
Dost bu bı tık önemli 😅Bizim rolede bekleriz dost hahahahah
Aşk olsun hahahahahaDost bu bı tık önemli 😅
Puahhaha evi inlettim suan senin roller hep kayip kanka o nasil olacakBizim rolede bekleriz dost hahahahah
Bol şansTekrar Rolling
Sponsor @KANSIZ
Kasa 10 k hedef 100k ve üzeri
Kasa sponsor un, başarılı olursak ne derse öyle yapacağız dağıtım işini
Bol şanslar mülayim dostTekrar Rolling
Sponsor @KANSIZ
Kasa 10 k hedef 100k ve üzeri
Kasa sponsor un, başarılı olursak ne derse öyle yapacağız dağıtım işini
dedi evet ama arkadaş ondan hızlı cıkınca neyse ya salla 100 lira borç bulurum elbet @Mülayim6060 adamdır her şekilde iyiliği dokunmuştur banaMulayim dost al dedi zaten rol açmasan da bir defaya mahsus sorun yok demedimi dost yoksa benmi yanlış hatırlıyorum
Sus lan sen aşkım hahahahahaPuahhaha evi inlettim suan senin roller hep kayip kanka o nasil olacak