- 15,443
- 5,809
- 113
Kesene bereket sayende ekmek yedi millet daha fazlası kazanman dilegiyleOkudum dost olay beni ilgilendirmiyo o konuda en az 10 kişi gene nasiplenmis arkadaş parayı alıp kaçmamış ben onları tanımam ama dağıtımı yapmış arkadaş
Kesene bereket sayende ekmek yedi millet daha fazlası kazanman dilegiyleOkudum dost olay beni ilgilendirmiyo o konuda en az 10 kişi gene nasiplenmis arkadaş parayı alıp kaçmamış ben onları tanımam ama dağıtımı yapmış arkadaş
Betnano hariçKral su betcolar sıkıntı ya
Ben dun tobe ettim valla ben hayatta oynamam artikKral su betcolar sıkıntı ya
hepsi aynı dost beni yıllarıdr routebet hilton betbox limitlemedi baskette var ama 4 5 k en fazlaBetnano hariç
Kesene bereket düşünmen yeter ama ben yiyemedim 😂😂Okudum dost olay beni ilgilendirmiyo o konuda en az 10 kişi gene nasiplenmis arkadaş parayı alıp kaçmamış ben onları tanımam ama dağıtımı yapmış arkadaş
Akşam atarsın yine hahahahahaBen dun tobe ettim valla ben hayatta oynamam artik
Saatler oldu gelmediydi valla ben 3. Saatte uyuya kaldım bi baktım listeye eklenmişim uyanınca son mesaja geldim betcoya sövülüyo kapadım konuyu lelemmenemsBen dun tobe ettim valla ben hayatta oynamam artik
O parayı mulayime vercekti kasa 100k olurdu 100 kişide nasiplenirdi neyse olan olmuş artık uzatmanın anlamı yokyaptı ama hakkaniyetli olmadı malesef.
Ben betzulada 100 k cekmisligimi bilirim sonra değişti herşeyhepsi aynı dost beni yıllarıdr routebet hilton betbox limitlemedi baskette var ama 4 5 k en fazla
Ben bonus alıyorum yoksa betcoda oynamam yüzde 50 yüzde 100 freebetBen dun tobe ettim valla ben hayatta oynamam artik
DevammmmmSon adım
Mülayim can yaabO parayı mulayime vercekti kasa 100k olurdu 100 kişide nasiplenirdi neyse olan olmuş artık uzatmanın anlamı yok
Bol şans reisSon adım
Hayde gari bunuda kurutakSon adım
Bol şans Enes’imSon adım
Bol sansSon adım