- 12,530
- 5,046
- 113
Eyvallah kral baş tacı iyiyseniz iyiyiz be daha kötü günlerde olduHamdolsun bu günlerede kanka sen nasılsın
Eyvallah kral baş tacı iyiyseniz iyiyiz be daha kötü günlerde olduHamdolsun bu günlerede kanka sen nasılsın
Şükür idare ediyoruz bizde Allah iyilik versin reisimSagol kankam iyiyiz inşallah sen nasılsın
Katılıyorum dün adamlar 2 kişi nereden baksan 10 kişi roll yaptırttıBen o konuda odul vereceksiniz se mulayim gibi besiktas gibi adamlara odul verin çünkü adamlar bu forumu ayakta tutan adamlar diye kimse oralı bile olmadı dost denen arkadaşi dost zannettik tost çıktı puahha
Ben 7 yıldır burdayim artık sen düşünBen 1 sene felan losers konusunda tek aktiftim o yuzden forumda herkesi tanımıyordum ama suan yavaş yavaş herkesi tanımaya basladim
Allah beterinden korusun ne diyelim dostum daha iyi günler de görürüz inşallahEyvallah kral baş tacı iyiyseniz iyiyiz be daha kötü günlerde oldu
Cansın gardaşım eksik olmayınAllah razı olsun kral siz iyi olun cebiniz dolsun kimse kimse muhtaç olmasın bu bana mutluluk verir