Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim-Rolling💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,179
2,892
113
per bitti bu arada 7 dakikaymş perler

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,310
1,406
113
Dun kansız da dost denen arkadaşa 10k rol için para vermiş gelirse dagit diye dun kendi sevdiği insanlara tek dağıtım yapti bu forumda artik çok nadir insanlar odulu hak ediyor artik
Aç onlar o yüzden ne dağıtım yapıyorum ne dağıtıma giriyorum açlarla işim olmaz yamyam ordusu paran varsa onlar için sensin yoksa nanay

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,872
2,398
113
Dun kansız da dost denen arkadaşa 10k rol için para vermiş gelirse dagit diye dun kendi sevdiği insanlara tek dağıtım yapti bu forumda artik çok nadir insanlar odulu hak ediyor artik
Her zamanki olay Reis bu.Ben saat gece 4 e kadar o konudaydım ama hep birbirine yakın olanlar aldı ödülü klasık artık bu durum

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,821
11,787
113
Normalde orda bende olacaktım sesimi çıkarmadım yanlış anlaşılırım.diye dediğin gibi çok değişti buralar dün o olaydan sonra mülayime iyice hak verdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...