- 12,251
- 12,107
- 113
Aman kendine dikkat et sana bişey olmasın sen benim hakkimsin 😀Eyvallah gaddar Kerim kardeş ✋
Aman kendine dikkat et sana bişey olmasın sen benim hakkimsin 😀Eyvallah gaddar Kerim kardeş ✋
1xbet varken onlar da hikaye aslında. Doğru dürüst maç seçeneği yokJojo mattan oynucam artik dun betco bitti benim icin
Aç onlar o yüzden ne dağıtım yapıyorum ne dağıtıma giriyorum açlarla işim olmaz yamyam ordusu paran varsa onlar için sensin yoksa nanayDun kansız da dost denen arkadaşa 10k rol için para vermiş gelirse dagit diye dun kendi sevdiği insanlara tek dağıtım yapti bu forumda artik çok nadir insanlar odulu hak ediyor artik
Her zamanki olay Reis bu.Ben saat gece 4 e kadar o konudaydım ama hep birbirine yakın olanlar aldı ödülü klasık artık bu durumDun kansız da dost denen arkadaşa 10k rol için para vermiş gelirse dagit diye dun kendi sevdiği insanlara tek dağıtım yapti bu forumda artik çok nadir insanlar odulu hak ediyor artik
Kral nasılsın beAman kendine dikkat et sana bişey olmasın sen benim hakkimsin 😀
Normalde orda bende olacaktım sesimi çıkarmadım yanlış anlaşılırım.diye dediğin gibi çok değişti buralar dün o olaydan sonra mülayime iyice hak verdimDun kansız da dost denen arkadaşa 10k rol için para vermiş gelirse dagit diye dun kendi sevdiği insanlara tek dağıtım yapti bu forumda artik çok nadir insanlar odulu hak ediyor artik
Dağıtımları bu forumda belli 10 kişi arasında dönüyorAç onlar o yüzden ne dağıtım yapıyorum ne dağıtıma giriyorum açlarla işim olmaz yamyam ordusu paran varsa onlar için sensin yoksa nanay
Ben 1 sene felan losers konusunda tek aktiftim o yuzden forumda herkesi tanımıyordum ama suan yavaş yavaş herkesi tanımaya basladimÖyle öyle neler neler gördük