Alt alıp yatacagıma ust alıp yatarım mantıgı var bndedeTebrikler ben hariç herkes alt oynayıncs nedense tutturuyor ben alt oynasam hayvan gibi sayı cikiyor
Masallah konuda ne kadar rol acan arkadaşlar varmış neyse
Dün nası son adımda gitti ya listendeydim birdeMasallah konuda ne kadar rol acan arkadaşlar varmış neyse
Geçen Uganda kadınlara ilk çeyrek alt oynadin 24.5 alttan ilk per 42 ile bitti sonraki perler 25 bile cikmadiAlt alıp yatacagıma ust alıp yatarım mantıgı var bndede
Hepsı bıze karsı hepsıGeçen Uganda kadınlara ilk çeyrek alt oynadin 24.5 alttan ilk per 42 ile bitti sonraki perler 25 bile cikmadi
Hatirlatma dost ya dun 5 saat kupon sonuclanmadi erken sonuclansana ben o rolde 10k kazanmıştım betco sagolsun izin vermediDosT dün son adımda kötü gtti ya ev 5 dk sayi atamadi
Betco nun şerefsizliği işteHatirlatma dost ya dun 5 saat kupon sonuclanmadi erken sonuclansana ben o rolde 10k kazanmıştım betco sagolsun izin vermedi
Aslında diğer betcolarda sorun yoktu şansına senin sitede oldu yaniHatirlatma dost ya dun 5 saat kupon sonuclanmadi erken sonuclansana ben o rolde 10k kazanmıştım betco sagolsun izin vermedi
Jojo mattan oynucam artik dun betco bitti benim icinBetco nun şerefsizliği işte