bı kerelık alıverO kdr takip ettik dediğin kupon Atalı yarım saat oldu saatlerdir rolling yapmıyoruz. Sen biraz etkinlik aç mesaj sayıni filan yükselt bol bol ödül alırsın
bı kerelık alıverO kdr takip ettik dediğin kupon Atalı yarım saat oldu saatlerdir rolling yapmıyoruz. Sen biraz etkinlik aç mesaj sayıni filan yükselt bol bol ödül alırsın
Umarım ufak bir açılma olur güven sonsuz sen becerttirirsin şansın yanında olsun dostum 🖖Kötü yerimizde sayiyoz
Daha başındayız dost o zaman söylüyorum sana ödül yok listede yoksun kumar hayatında başarılarbaştan deseydın takıp etmezdık be kral bı keerelıık al o kadar ettık takıp
Abim sevgilerrr açızzz aççç 🥺🥺🥺Daha başındayız dost o zaman söylüyorum sana ödül yok listede yoksun kumar hayatında başarılar
Ben senden önce dedim dost puaha sen geç kaldınDaha başındayız dost o zaman söylüyorum sana ödül yok listede yoksun kumar hayatında başarılar
Bir buçuk İskender yapayım. AbimeAbim sevgilerrr açızzz aççç 🥺🥺🥺
Bizde sıra bekliyoz ferooooodan 😂Ben senden önce dedim dost puaha sen geç kaldın
Bana az yağlı çek ferommm 🥰🥰Bir buçuk İskender yapayım. Abimebol tereyagli
komıkmıDaha başındayız dost o zaman söylüyorum sana ödül yok listede yoksun kumar hayatında başarılar
Ben sahsen güldümkomıkmı
ben de sana guldum ahahahahaghhahahahahahahahahahahahahahBen sahsen güldüm
Bol şanslarBu gelirse belki birşey ler yaparız yoksa yatış
Eyvallah ✋✋Bol şans dost
Başka konulara bak burdan snaa ekmek çıkmaz senin için diyorum 2 3 saat takip edip odul almazsan sovme diye bizeben de sana guldum ahahahahaghhahahahahahahahahahahahahah